Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Nakon Francuske, koje su 'rupe' u sustavu nacionalne sigurnosti RH?

Teroristički udari u Francuskoj pokazuju nam, bude li pameti, i koji bi trebao biti prvi zadatak predsjednika/ce RH – hitna analiza nedostataka našeg sustava nacionalne sigurnosti

Komentari 8

MA
macor
08:53 11.01.2015.

Hrvatska nije sposobna obracunati se ni sa svojim gradanima koji sirom drzave podmecu eksplozivne naprave. Kao onaj slucaj s konjem i konjanikom na Jelacic placu.Sudstvo i policija tretira to kao nestasluk par maloljetnika( nitko nije bio mladi od 27 godina),), a tek arsenal uruzja koje PTSP-ovci posjeduju a svi znaju.

VL
CI
cicibela
09:51 11.01.2015.

Može nam se opet dogoditi bombaš Vojo, ali to se lako sredi, ko da se nije ni dogodilo.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
12:19 11.01.2015.

Naša nova veledomoljubnba vlast, koja će nastupiti u ovoj godini, će ispraviti sve greške sadašnje i Lijepu našu pretvoriti, ne samo u materijalni raj na zemlji, već i bastion sigurnosti, unutar transatlanske zajednice naroda. Treba imati samo malo strpljenja, pa da konačno vjerni narod bude nagradjen od Dragog Boga i dičnog roda, zar ne?

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
18:40 11.01.2015.

Hrvatska je citava jedna velika rupa, a naoruzavanje islamista u Siriji nasim oruzjem preko Jordana normalno po naredbi gospodara s druge strane Atlantika, stavilo nas je (bez ikakve potrebe) u opasnost od bumerang efekta, pogotovao sto nam prvi susjedi u tzv. mekom trbuhu drzave imaju znacajan broj "povratnika iz Sirije".

VL
GA
galus92
13:33 11.01.2015.

Hrvatske obavještajne službe služe za zaštitu vlastodržaca od vlastitog naroda i opozicije i borba protiv istih je njihova glavna zadaća! Svaka druga ugroza još posebno od strane Srbije, njih ne interesira i Hrvatska je u tom smislu obavještajno najugroženija država u Europi!

VL
KP
karlo.petrik
15:28 11.01.2015.

Akaj ste mislili, kad udjete u EU , ona ce za vas vaditi kestenje iz vatre, malo sutra braco hrvati .Uostalom u hrvatskoj Vlada uzoran red mir i postovanje, sa potpunom potporom svemoguceg.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.