Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokajao se
Povratak na članak

Nakon brojnih kritika Vučić se ispričao istarskim vinarima: Pogledajte što im je poručio

To što ja nešto ne volim, ne znači da to nije dobro, rekao je Vučić

Komentari 35

HE
hefest001
11:47 07.03.2021.

Svaki put on nešto kaže protiv nekoga, ili nečega iz Hrvatske! Najbolje je što daje takve izjave ničim izazvan, ali....... Činjenica je da to radi jer je iskomplesiran sa Hrvatskom, a kompleksi su bolest!

VL
PP
plavac plavi
11:42 07.03.2021.

Koga briga što taj če.tnik govori i misli!!!

VL
ML
Mladjan
11:52 07.03.2021.

Ja mislim da nitko normalan u Hrvatskoj, ne opterećuje se njegovim izjavama.

VL
Avatar Dančo
Dančo
11:46 07.03.2021.

odvratan lik, kao i oni koji su ga doveli na vlast

VL
I4
ivan.42
11:56 07.03.2021.

Trebao bi se ti kajati zbog mnogo gorih stvari koje si napravio u životu,ali još ti nje palo na pamet.

VL
ZG
Zeljko Grabar
14:16 07.03.2021.

Izgleda da je sad Miletic i njegova stranka odahnula, nakon ove isprike a prizvodjaci istarske malvazije sad su dobili i dodatni predikat iz Beograda. Odsad ce svi ljubitelji malvazije prepoznati i domoljubni predikat jer ga ne voli srpski predsjednik ii drugi Seseljevi slijedbenici. Osobno cu ga ponuditi sad prijateljima jer se radi o dobrom vinu sa opaskom da pijemo vino koje ne vole sljedbenici cetnickog vladike Seselja. Preporuciti cu glazbeniku Perkovicu da naruci barem hektolitar malvazije pa ce onda sigurno dobiti dozvolu za nastup u Areni.

VL
YE
yelloman
11:43 07.03.2021.

do slijedeceg puta i slijedece uvrede Hrvatskoj ili necemo sto je iz Hrvatske.

VL
DI
Diesel
12:25 07.03.2021.

Meni se cini da se oni poznaju i mozda potajno vole?

VL
TA
tahitzajmi100
15:58 07.03.2021.

Ne razumjem zasto hrvatski portali i mediji daju toliku vaznost Vucicu bilo sto on reko ili izjavljivao a svi zbamo da bio je ministar za informacije u vladi zvjeri Milisevica. Ni ovdje na kosovu ne stojimo bolje od hrvatske .... je da vecinom se daju informacije o njemu u negativnim kontekstu al za nuega to nije toliko bitno. Za njega je vazno da se njegovo ime pominje u bilo kom kontekstu jer je on krajnije kompleksirana osoba i kada u hrvatskoj ili na kosovu ne bi pominjali njegovo ime, on bi za par dana umro ( od corone ) jer ne bi mogo podnjeti " takav poraz " da se njega ne pominje tamo gdje je on bio su ucesnik gnjusnih zlocina i pocinjenig genocida zato , Jedino sto on zasluzuju jeste da se krajnije injorira jer ne zasluzuje da se pominje i nikakvom kontekstu

VL
Avatar aunick
aunick
02:53 08.03.2021.

Vladar Pasaluka i srpskih zemalja se opravdava. Jeli to moguce?

VL
VI
vidum
20:54 07.03.2021.

Ove izjave i isprike Vučića podsjete me na jednog njegovog zemljaka, koji se obraća sestri. "Šveco, steram ku..c u tebe". "Mrš đubre jedno, ću ti glavu otcepim su sekirče"! Dobro, nemo bre da se ljutiš, vadim ku..c iz tebe".

VL
Avatar gusjenica
gusjenica
19:55 07.03.2021.

Što će nam njegova isprika ? Taj čovjek je prirodni lažov, po rođenju, a isprika mu je laž na kvadrat. Trpimo ga koliko moramo jer je predsjednik susjedne države.

VL
AM
Axis Mundi
16:34 07.03.2021.

Prvo treba pustiti cijeli intervju i vidjeti Vučićevo ponašanje i u kojem kontekstu je izvalio što je izvalio. Uglavnom, nije mu to trebalo, istina je da zna dobro glumiti kad hoće, ali je ovaj put izgubio kontrolu, sebi na štetu i sramotu. Pojma on nema o vinima ili je u najmanju ruku krajnje neotesan, nekulturan i bezobrazan pogotovo s obzirom na funkciju koju obnaša i moć koju trenutno ima u rukama. Ali neka se barem ispričao, ako mu je sada lakše.

VL
WP
W_P38
15:55 07.03.2021.

...he, he đubre je u Glini devedesetih - đubretarilo... tada i nikad više...

VL
BL
bluescreen
15:50 07.03.2021.

Đubre rekao si đubre.

VL
ML
mljet22
12:55 07.03.2021.

Što novoga reći-ponoviti- kada je sve u promjenama članaka, vijesti, komentara (ne daj Bože brisanjima) u društvenim NANO sekundama, minutama, satima, danima, itd. a sve po volji VV i PP (vlasnika, vladara, poduzetnika i poslodavca-stanodavca). Dakle, POVOD- UZROK- bila je TV emisija u BiH, povodom Vučićevog poklona BiH u vidu cjepiva KORONE. Na pitanje što je radio dok je pucao po Sarajevu - NAJVEĆI veliki ON odgovara: Malvazija je očajno vino. Licentia poetica. Skrenuo temu. Čovjek je radio i radi svoj posao- tko mu je vlasnik i poslodavac? A svi mediji- zaposlenici poslodavca - a kao Mi - pričamo o vinu pa diskutiramo,...! Pojeo vuk magare- a - vuk sit a koza cijela. Ništa nova Oliver Dragojević. Stara priča, Život moj Josipa Lisac. Tako se posjeduje, vlada-upravlja masom-gomilom- narodom-nacijom, - krdom-stadom- GREGIS i PASTVA, roj, plov, jato, čopor,..itd. Sve po aspektima LIJEPE Prirode i Elemental ZAJEBANOG DRUŠTVA. Riba se čisti od repa a smrdi od glave. Toliko poslovica na svim jezicima pa i na latinskom (Milanović) ne pomaže. Nismo mi ni Bogovi (Fromm Biti ćete kao Bog) ni bourgeois-citoyen (J.J. Rousseau) ni cijela HISTORIA (koja jest) magistra vitae. A rečeno je Deus sive natura- ali tko mari- možda Furi Radin i Lino Veljak i ekipa od prije 50 godina. A vitar puše, nek samo puše. Ali ja ne znam (ma ni oni) koji vitar puše niti što će biti sa nama, pitanja me stara muče,..! Ma pušu četri vitra na sve četiri strane,...! Ma ja san ti ka vitar,..! Znanost i u

VL
GO
gogs
12:29 07.03.2021.

traži oprost za malvaziju da ga ne bismo više gnjavili s traženjem isprike za ratno huškanje u glini.da ne bismo mogli reći da se nije ispričao

VL
ML
mljet22
13:00 07.03.2021.

Danas je usputno-spontano- ex abrupto- komentiranje SVE. Živio-kao preživio Vučić Hadžifejzovića na BiH TV. Ma možeš misliti. I to serviraju Hrvatima i ex YU. Da svekolika znanstveno-umjetnička akademija analitičara nas kao masa-gomila-potrošača mitologije svakidašnjeg života- ima što analizirati-raditi. A dokk narod rogobori- dobro je. Kad narod zašuti - popuštaj mijenjajući. Car Dušan od Kosova glava i knezovi svi po redu. Što novoga reći-ponoviti- kada je sve u promjenama članaka, vijesti, komentara (ne daj Bože brisanjima) u društvenim NANO sekundama, minutama, satima, danima, itd. a sve po volji VV i PP (vlasnika, vladara, poduzetnika i poslodavca-stanodavca). Dakle, POVOD- UZROK- bila je TV emisija u BiH, povodom Vučićevog poklona BiH u vidu cjepiva KORONE. Na pitanje što je radio dok je pucao po Sarajevu - NAJVEĆI veliki ON odgovara: Malvazija je očajno vino. Licentia poetica. Skrenuo temu. Čovjek je radio i radi svoj posao- tko mu je vlasnik i poslodavac? A svi mediji- zaposlenici poslodavca - a kao Mi - pričamo o vinu pa diskutiramo,...! Pojeo vuk magare- a - vuk sit a koza cijela. Ništa nova Oliver Dragojević. Stara priča, Život moj Josipa Lisac. Tako se posjeduje, vlada-upravlja masom-gomilom- narodom-nacijom, - krdom-stadom- GREGIS i PASTVA, roj, plov, jato, čopor,..itd. Sve po aspektima LIJEPE Prirode i Elemental ZAJEBANOG DRUŠTVA. Riba se čisti od repa a smrdi od glave. Toliko poslovica na svim jezicima pa i na latinskom (Milanović) ne pomaže.

VL
ST
stipe41
11:16 08.03.2021.

Ajde klošaru četnički ti se razumiš u kvalitetno vino koliko i u wc-papir. 🤮🤮🤮

VL
CO
Condorgrab
15:51 07.03.2021.

Chet nici nisu dospjeli do Istre pa je Vučić navikao lokati samo vino ukradeno u Iloku.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.