Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nakon 25 godina otkako je mirna reintegracija uspješno završena, što imamo danas?

16.01.2023. u 13:38

Oni koji kažu da žale što istok Hrvatske 1995. nije vojno oslobođen, ne razmišljaju da je u tom slučaju moglo biti puno više žrtava i s naše strane. Dobiti rat do kraja bez ijedne ljudske žrtve, to je neprocjenjivo

Komentara 8

OL
olujasviholuja2
14:04 16.01.2023.

Ako nežele učiti po hrvatskom programu, ne priznati te diplome za dalnje škovovanje ili za posao u Hrvatskoj, ukinuti dvojno državljanstvi, za sve koji rade u držanvnoj službi, vojsci ili policiji

SI
siny
17:08 16.01.2023.

Ima jedan grad oduvijek mi drag, Ima jedan hrast Slavonski, Ima jedan grad svakom srcu drag, Ima jedan div HRVATSKI..

EZ
ezer
22:45 16.01.2023.

Tko je mogao znati da će Oluja biti uspješna kao i koliko će žrtava biti. Otišlo se u akciju gdje su pobunjenici bili spremni na povlačenje. Mirna reintegracija bila je uspješna zahvaljujući generalu Jacques Paul Kleinu koji je znao s kim ima posla i kako reintegrirati ljude i prostor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije