Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kultni auto

Nakon 20 godina pronađen ukradeni cabrio iz 'Pulp fictiona'!

Quentin Tarantino
Pixsell
29.04.2013.
u 14:52

Automobil je ukraden 1994. godine, ubrzo nakon premijere filma

Crveni kabriolet Chevelle Malibu iz 1964. godine, koji je John Travolta vozio u kultnom filmu Quentina Tarantina "Pulp fiction",  pronađen je gotovo 20 godina nakon što je ukraden, piše AOL autos.

Automobil je ukraden 1994. godine, malo nakon premijere filma, i dosad je bila potpuna nepoznanica tko ga je ukrao i što se s automobilom dogodilo.

Albert Anolin iz policije kazao je kako je istraga i potraga za jednim drugim automobilom dovela istražitelje do glasovitog kabrioleta koji je pronađen u okolici Oaklanda. Provjerom je utvrđeno da je riječ o ukradenom automobilu koji je nekad pripadao Tarantinu.

Policija smatra da je novi vlasnik žrtva prijevare i nije imao saznanja da je riječ o ukradenom vozilu.

O pronalasku automobila izvijestit će i poznatog redatelja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije