Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sraz dviju Amerika
Povratak na članak

Najžešća bitka u Georgiji – prva Afroamerikanka na čelu savezne države?

Na izborima na sredini predsjedničkog mandata, tzv. midterm izborima, biraju se zastupnici u Zastupničkom domu, dio zastupnika u Senatu i guverneri u 36 saveznih država

Komentari 4

IB
istina_boli
07:59 07.11.2018.

Ta crnkinja je veci rasista od Trampa. Nikakvo cudo sto ju zovu crncuga, sve po zaslugama.

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
22:28 06.11.2018.

žena ima oko $200000 stambenog kredita. $220000 na kreditnim karticama i još neku siću za auto. One koji ju biraju očekuje ista sudbina. Ako je tako dobra s osobnim financijama kako će tek s državbim.

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
05:51 07.11.2018.

Poruka Opri i 'holywoodskim "zvijezdama" - badava ste krecili. Gosp. Kemp je obrisao pod sa Gdjom Abrams.

VL
Avatar GRDASIC
GRDASIC
13:15 07.11.2018.

Jedino podršku nije dobila od Oprah Milijune odnosno doktora Ive... koji je eto jedini prozvan za ratno profiterstvo a ostale tisuće njih su i dalje nekažnjeni. Ispada činienica da je doktor Ivo kao Isus ispašta grijehe cijelog Hdz a i cijele neoustaške braniteljske populacije i branitelja koji su iskoristili i profitirali na ratu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.