Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS U SVIJETU
Povratak na članak

U Srbiji zabilježeno 309 novooboljelih i 11 smrtnih slučajeva

U SAD-u je broj oboljelih u četvrtak bio 55.274, čime je nadmašen prethodni dnevni rekord od 54.771 koji je Brazil postavio 19. lipnja

Komentari 35

XA
xaron
06:49 03.07.2020.

A ja mislio da oni imaju najbolji zdravstveni sustav na svijetu.

VL
LI
Lionking
09:37 03.07.2020.

Zatvoriti granice za Srbiju. Tamo je cijela nacija bolesna, mnogi od covida, a svi od neke druge bolesto koja ne boli

VL
PE
penelopea08
08:11 03.07.2020.

Ostavite se vi Amerike, Amerika ima 330 000 000 stanovnika, to je za njih kao da vi imate 5 novih pacijenata dnevno. Oni uopce nisu na listi prvih 10 najpogodjenijih zemalja na svijetu, nego su to sve zemlje u Europi.

VL
Avatar old_habits_die_hard
old_habits_die_hard
07:38 03.07.2020.

55 tisuća asimptomatskih??

VL
MC
McDonaldTrump
07:23 03.07.2020.

Te sifre nemaju nikakve veze, jer su krivo predstavljene i tendenciozne. Broj osoba pozitivnih na Corona virus u svijetu je bar deset puta veci nego sto se predstavlja. Medjutim, broj mrtvih direktno od Corona virusa je isto toliko puta manji.. Sifre se manipuliraju od samog pocetka iz politickih, ekonomshih, socijalnih i drugih razloga. Zasto je toliko veliki broj u Americi? Zato sto je veliki broj testiranih. Puno vise nego u drugim zemljama. Da se manje testira, taj bi broj bio manji. Experti smatraju da vise od 60% svih kontaminiranih od Corone u svijetu nisu ni primjetili da su bili kontaminirani, jer simptomi se nisu uopste pojavili ili su bili neznacajni. Corona ne afektira sve osobe na isti nacin. Trenutno je u toku jedna velika medijska kampanja dezinformacije i kolektivne histerije politicki motivirana.

VL
CH
che9
08:18 03.07.2020.

ako posustanu... ništa od rekorda

VL
MC
McDonaldTrump
07:29 03.07.2020.

U pocetku su sve zemlje napuhavale broj mrtvih od Corone, prvo iz neznanja i neiskustva, a zatim sa politickim motivima. Pripisali su na racun Corone desetine tisuca mrtvih or drugih bolesti i neportvrdenih od Corone, a danas ih sve zemlje smanjuju jer su postali svjestni da je reakcija bila pretjerana i da im je nanjela vise stete nego sama Corona. Zemlje kao Francuska, Spanija, Italija i Hrvatska smanjuju pod laznim razlosima broj kontaminiranih i mrtvih, jer im to steti turizmu i dakle dolivu novca. Corona virus je jedna cinjenica i to treba prhhvatiti. Medjutim netreba podlijeci kolektvnoj histeriji i raditi bilo sto.

VL
Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
10:27 03.07.2020.

Nema veze hdz vas ipak poziva da dođete autobusima kod nas glasati za njihovu sestrinsku sttanku sdss.

VL
SI
sisavac
06:57 03.07.2020.

i dalje imaju nižu smrtnost od engleske, italije, španjolske, francuske, mađarske, nizozemske, kanade, švedske.... jedva nešto više od nas, koji smo kao dosta dobri. što znači da trump ima pravo. brojke na prvu izgledaju strašno, al usa ima preko 350 mil ljudi....

VL
MP
Miroslav.P
08:10 03.07.2020.

Mcvno sam vam pisa o tome. Izgleda i on mora se skidati. Vec kako vam je taDonaldTrump vidis po prezimenu predstavljas se Amerikanac a nisi nije ti glava slicna a htio bi balkanac.. Tako je jedan htio bit GOT analiza pokazala damu je otac Bugar a majka sa Prokletija nesretnik plakao.Ti i Zoki Bjelaprevise gledate HOLIVUD i JOHN WAYNEA damo jeste dotakli demokraciju i blazenstvo. Do blazenstva je daleko. Evo Ruje vam se smiju kazu pukli ko tikva.

VL
MP
Miroslav.P
07:46 03.07.2020.

Prvo je sto jedna ozbiljna zemlja mora imati besplatan zdrastveni sustav. Ali kod njih je sve biznis . Ovdje u Rusiji naprave dnevno do trista tisuca testova sve besplatno. Ljecenje besplatno imaju dobre ljekove. Ovdje u Rus prije dvi nedilje podjeljen je ljek novi AVIFAVIR koji tri puta brze skida temperaturu od svih drugi ljekova. Vec pedeset drzava svjeta traze ga..Za dva mjeseca bit ce gotova dva cjepiva. Labaratorij VEKTOR razraduje ga. Kako su nasli cjepivo protiv EBOLE tako ce i od KORONE. Sve ide po planu Ameri od Ruja moraju puno uciti.

VL
PE
penelopea08
08:27 03.07.2020.

Amerika sprema sankcije Njemackoj na Sjeverni tok 2, a bolesni nacisti se obrusili jucer da ce Sjeverni tok biti dovrsen, i da sta ima Amerika sa suverenom Europom, vele? Zamislite bolesnih nacista, oni vec misle da su osvojili Europu, paa nazivaju svoju Nacisticiju Europom? I ne kuze bolesni nacisti da njima Amerika ne brani da oni prave zemlju Trecega svijeta od svoje Nacisticije, nego im samo jasno i glasno stavljaju do znanja da to ne mogu raditi i u njihovoj kuci. Sto znaci da ce im uvesti sankcije da ne mogu vise poslovati sa njihovom drzavom, zapadnoga i suverenog bogatoga svijeta, ako spustaju sebi standard u zemlji i sire dumping bolesni nacisti i ugrozavaju ono sto je zapadna civiliazcija 2000 godina stavarla da ne zivi vise u ropastvu pod Feudalno/nazi/fasistickom cizmo. Kako to objasniti bolesnim nacistima kada su oni bolesni u svoju ludu nacisticku glavurdu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.