Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Najveći katolički grad na svijetu legalizirao istospolni brak

Konzervativna vlada Meksika je najavila sudski izazov zakonu, no riječ je o trendu koji u demokratskim zemljama svijeta uzima sve viiše maha. Aktivisti smatraju da je na osobnom i društvenom planu ipak moguć kompromis između vjere i ljudskih prava

Komentari 14

OB
-obrisani-
02:08 23.12.2009.

Sada su u modi vanbracne zajednice koje su prilagodljivije partnerima kada im dosadi. Provjera polova nije obvezujuca i neka zive kako vole !!

VL
OB
-obrisani-
17:48 22.12.2009.

muha med i ali Vidiš nisam si o tome tako razmišljao, iz toga bi se dao izvuči zaključak da su svi neprilagođeni imigranti po Europi zapravo homoseksualci i da se drugi isto tako neprilagođeni homoseksualci bore za njihova prava, zanimljivo. Nego jadan u majke da nisi i ti onda šupak meraklija?

VL
OB
-obrisani-
20:07 22.12.2009.

česića za precednika

VL
OB
-obrisani-
17:45 22.12.2009.

Dok ovo ne uzme u svoje ruke Ljubo Cesic Rojs.................

VL
OB
-obrisani-
17:31 22.12.2009.

BRAVO ZA NAVEDENE U TEKSTU Homoseksualnost je inače i dalje ilegalna u nekim zemljama upitne demokracije, a u Iranu, Mauritaniji, S. Arabiji, Afganistanu, Jemenu te nekim dijelovima Nigerije i Nigera kažnjava se smrću

VL
GA
garderp
17:40 22.12.2009.

Svijet se okrece naopako, voljom sile i njenih prvaka. Sto ih uopce briga sto vecina misli, kad ta vecina nema hrabrosti izac na ulice. Bojimo se za svoje radno mjesto, kredit, kucu, obitelj, i zato sutimo, dok kolo ne zaigra kod nas. A sto onda?

VL
OB
-obrisani-
18:50 22.12.2009.

muha med i ali Ti si doveden samo kao pomočni radnik jer neki puta nije teren za bager, a to što si ti i kako bi ti, ostavi za svoje suseljane pa njima metiljaj o svom životnom uspjehu. Nego meni je drago da se vi, tj ti i tebi slični izjašnjavate kao šupak meraklije jer se niečemu boljem i pametnijem od likova kao ti i ne očekuje,. budi pozdravljen i nadam se da zima neče biti sa puno snjega da se ne pretrgneš od lopate

VL
OB
-obrisani-
21:15 22.12.2009.

Kad se u Rvackoj legalizuje \'vaki brak, matičar će bit najtraženije zanimanje, hahahahaha

VL
Avatar punkufer
punkufer
21:16 22.12.2009.

Brak kao institucija postoji već 10.000 godna i oduvijek je bio formalizirana zajednica muškarca i žene. To je prirodno i normalno. Sve drugo je nenormalno i nakaradno. Pederi ne bi smjeli uništavati i mijenjati instituciju i običaje koji postoje tisućljećimaima zbog nekih svojih hirova.

VL
OB
-obrisani-
21:20 22.12.2009.

punkufer, vreme je da napustiš ženu i da si potražiš dečka s kojim ćeš vezu krunisati brakom kod Bozanića, hahaha, BRE....Jel\' ste vi Evropa il ne? hahahahhaha..Puna su vam usta Jevrope, eto vam Jevrope....

VL
OB
-obrisani-
10:46 23.12.2009.

penicilin je napisao/la: muha med i ali Ti si doveden samo kao pomočni radnik jer neki puta nije teren za bager, a to što si ti i kako bi ti, ostavi za svoje suseljane pa njima metiljaj o svom životnom uspjehu. Nego meni je drago da se vi, tj ti i tebi slični izjašnjavate kao šupak meraklije jer se niečemu boljem i pametnijem od likova kao ti i ne očekuje,. budi pozdravljen i nadam se da zima neče biti sa puno snjega da se ne pretrgneš od lopate jao penisili ti kao da me znas to sa bagerom pase sa mnom jer sam izuceni bagerista i mi u europi gasimo bagere kad padne snijeg i ideo na stemplovanje a to znaci neradis po dva ili tri mjeseca a primas placu. penisilin to je meni bilo malo prljavo znas nas muslimane mi necemo svasta jer bolje je na socijali zivit nego svasta radit pa zato vozam gospodu u audiu Q7 i meci S600. vidis penisilin meni nije problem snijeg jer imam dobre zimske gume ali sad mi ti reci je kod tebe zapadao.

VL
OB
-obrisani-
11:50 23.12.2009.

muha med i ali Mani je drago da si si pronašao i dodatni posao pa ostatak godina radiš kao privatni šofer za europsku gospodu, to je lijepo. Bolje da rediš nego da si parazit na socijal. Onako usput, mogao bi početi i pudlice voditi u šetnju, a što se tiče snjega tvoj daiđa je počistio pa hvala nema potrebe ali ću ti javiti ako opet zapadne.

VL
OB
-obrisani-
13:16 23.12.2009.

vidis penisilin di je razlika izmedu mene i tebe ti ces uvijek biti neciji crnjo a ja na to nisam navikao razlika izmedu mene i teme je sto sam ja u toj kako ti kazes tvojoj europi kravata a ti lopata ti mene da vidis negdje sigurno bi me zamjetio u S 600 ali da bi ja tebe zamjetio u najmanju ruku bi mi se morao baciti pod auto. drugi put prije nego sto se javis polopataj snijeg da nestavljas mi lance

VL
Avatar punkufer
punkufer
14:19 23.12.2009.

U ovom istom Večernjaku se može pročitati i zanimljivi članak o pederskoj prostituciji na Glavnom kolodvoru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.