Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISTERIOZNA POJAVA

Najveća zrakoplovna tvrtka potvrdila: Pilot je u nedjelju vidio NLO, poslali smo upit FBI-u

MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
25.02.2021.
u 18:27

Nagađa se da je objekt možda povezan s testiranjem tajnog oružja na vojnom poligonu White Sands

Najveća svjetska zrakoplovna tvrtka American Airlines odbila je poreći izvještaje da su njihovi piloti u nedjelju poslijepodne vidjeli NLO (neidentificirani leteći objekt) na nebu iznad Novog Meksika, a zbog misterioznog događaja poslali su i upit FBI-u.

Zrakoplov je letio za Phoenix u Arizoni. Na visini oko 11 tisuća metra, pilot je javio kontroli leta da je vidio "dugački cilindrični objekt", javlja Metro.

- Imate li ovdje neke ciljeve? Nešto je prošlo iznad nas. Mrzim što moram ovo reći, ali izgledao je poput dugog cilindričnog objekta koji je izgledao poput krstarećeg projektila i kreće se vrlo brzo - može se čuti pilot na snimci koja je procurila u javnost, a čiju je autentičnost potvrdila zrakoplovna tvrtka.

Američka televizija Fox izvijestila je da je objekt možda povezan s testiranjem tajnog oružja na vojnom poligonu White Sands u Novom Meksiku. Vjeruje se da testiranje tog tajnog raketnog sustava stoji iza mnogih lokalnih viđenja NLO-a.

Ključne riječi

Komentara 6

SP
speed208
19:39 25.02.2021.

ma daj ne lazite vise.....kakvo testiranje na toj visini pa jel nemate mozga da se to mora prijaviti kontroli leta ....pa mora se prijaviti i obicno pustanje dronova a kamoli ne testiranje projektila....kakve bajke vi pricate ....a kad se srusi putnicki avion i strada 200 ljudi onda se pravite blesavi....

MP
miroslav.petkovic.7564
19:36 25.02.2021.

To su bile bacuske haha .Prosle kroz obranu sta kaze Dobry oce Sputnjik skoro primat.

DU
Deleted user
22:51 25.02.2021.

To je onaj ruski s nuklearnim motorom. Digli ga, pa sad nema na zemlju dok gorivo ne potroši (vrijeme poluraspada 50. god)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije