Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ASDA 2019.

Najveća vojna izložba od 10. travnja u Splitu

Ilustracija
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
03.04.2019.
u 00:20

Direktor organizatora, tvrtke TNT Productions, Justin Web najavio je održavanje međunarodnog panela “Hrvatska obrambena industrija i nove tehnologije”, uz sudjelovanje predstavnika MORH-a, TNT Productionsa, HGK, DOK-ING-a, HS Produkta, Lockheed Martin Corporationa, Saab Groupa, izraelskog SIBAT-a, Šestan-Busch Companyja.

Peta po redu “Jadranska vojna i zrakoplovna izložba i konferencija – ASDA 2019.” u Splitu će od 10. do 12. travnja okupiti 185 izlagača naoružanja i vojne opreme iz 26 zemalja.

ASDA je izrasla u najveću takvu izložbu na ovim prostorima, a omogućuje susrete hrvatskih proizvođača naoružanja i vojne opreme s vodećim međunarodnim te s potencijalnim kupcima. Direktor organizatora, tvrtke TNT Productions, Justin Web najavio je održavanje međunarodnog panela “Hrvatska obrambena industrija i nove tehnologije”, uz sudjelovanje predstavnika MORH-a, TNT Productionsa, HGK, DOK-ING-a, HS Produkta, Lockheed Martin Corporationa, Saab Groupa, izraelskog SIBAT-a, Šestan-Busch Companyja.

U programu sudjeluju i pripadnici HV-a, HRZ-a i HRM-a, preletom “Krila Oluje”, te SAAB Gripen (HUN) i helikoptera Seahawk (SAD). Sudjeluje i novi obalni ophodni brod “Omiš” te Satnija mornaričko-desantnog pješaštva.

VIDEO Vojna vježba tijekom posjeta Plenkovića vojarni 116. brigade Hrvatske vojske:

Ključne riječi

Komentara 4

MO
moškov
05:53 03.04.2019.

Pravi pocetak turisticke sezone u splitu prodajom oruzja za ubijanje po svijetu....i hrvatska ima 500 legionara po svijetu po nalogu velikog brata iz vosingtona...bas su veleumovi morha i turizma osmisljavanjem prodaje oruzja... jos bi bolje bilo da je za vrijeme sudamje i proslave sv.duje...ali plenkickin mali od vojske je veliki znalac vojne znanosti ....koju he usisao zna se gdje....

Avatar maxist
maxist
11:19 03.04.2019.

sad sam doznal da je i kurton plovilo "vojno" i da se naša mornarica bazira i na luftićima.........možemo se šorati sa janezima recimo........

NE
Neretva1943
14:43 03.04.2019.

10.4.1941.g najsretniji datum u Hrvata,a naj nesretniji je g.1918.g i 1945.g..dve Yuge su bile zlo i propast hrvatskog naroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije