Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Parfem "Gold"

Najveća boca parfema na svijetu je iz Čakovca i ima zapremninu 630 litara

Najveći parfem na svijetu
Foto: Vjeran Žganec Rogulja / Pixsell
1/6
15.12.2018.
u 15:01

San o najvećoj parfemskoj "bočici" počeo je, otkriva, 2016. godine. Proces kreiranja parfema temeljio je na jedinstvenoj kulturnoj baštini - ispiranju zlata na rijeci Dravi.

Dejan Levačić, pokretač brenda Levy Perfumes, predstavio je u Čakovcu najveći parfem na svijetu s kojim će pokušati ući u Guinnessovu knjigu rekorda. Parfem "Gold" zapremnine je 630 litara i u njemu pliva 500.000 zlatnih listića 24-karatnog zlata. Levačić kaže da je vrijedan 10 milijuna kuna, a predstavljanje, po njemu, najveće boce organizirao je u suradnji s Turističkom zajednicom Međimurske županije.

San o najvećoj parfemskoj "bočici" počeo je, otkriva, 2016. godine. Proces kreiranja parfema temeljio je na jedinstvenoj kulturnoj baštini - ispiranju zlata na rijeci Dravi.

Pogledajte i galeriju Kako ove žene izgledaju sa i bez šminke

Najveći parfem na svijetu
1/14

Parfem je postavio na nekoliko lokacija u rijeci Dravi, a proces sazrijevanja trajao je dvije godine.

- Određena dubina, stroge kontrole, provjera parfema, čista i netaknuta međimurska priroda podarila je parfem Gold, kojeg je rijeka Drava ispirala sitnim česticama zlata - napominje. 

Glavna nota parfema je šafran.

Pogledajte i video Bikini ples u zrakoplovu

Komentara 1

CH
chupakabra
16:56 15.12.2018.

bravo međimurci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije