Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločesti dečko

Zatvor mu donio slavu i novac: Pogledajte kako danas živi najzgodniji zatvorenik na svijetu

Jeremy Meeks
Foto: Instagram
1/5
02.01.2017.
u 15:12

Jeremy Meeks je u zatvoru završio 2014. godine zbog posjedovanja oružja bez dozvole, a na slobodu je pušten u ožujku lani nakon čega mu se život drastično promijenio

Jeremiju Meeksu zatvor je donio samo dobro. Nakon što je policija objavila njegovu zatvorsku fotografiju, žene diljem svijeta 'poludjele' su za njima te je ponosni vlasnik titule najseksipilnijeg zatvorenika na svijetu zbog čega su mu se otvorila brojna vrata.

Meeks je u zatvoru završio 2014. godine zbog posjedovanja oružja bez dozvole, a na slobodu je pušten u ožujku lani nakon čega mu se život drastično promijenio. I to nabolje.

Sada ima uspješnu karijeru modela i doslovno je preko noći od kriminalca postao milijunaš. Danas 32-godišnji Jeremy otac je dvojice sinova, živi u ogromnoj vili i vozi automobil Maserati vrijedan preko milijun kuna.

Na svom Instagram profilu ima preko 600 tisuća sljedbenika gdje svakodnevno objavljuje fotografije svog isklesanog tijela prepunog tetovaža koje mu je donijelo sve što danas ima.  

 

Merry Christmas! #christmas2016 #meeksfamily #blessed #godisgood

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

>> Najzgodniji zatvorenik izašao na slobodu i već mu nude modne piste i filmske uloge

Ključne riječi

Komentara 2

DO
Dormen
16:46 02.01.2017.

Zgodna zatvorska treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije