'Najprije sam kuhala kod kuće, za društvo iz ulice. Probala sam hranu ovdje, jako je fina'
Pleteru će država plaćati od 20 do 30 kuna po obroku
Komentari 35
Pleter zapošljava oko 600 djelatnika na ugostiteljskim i drugim poslovima, a u administraciji je 50-ak zaposlenika. Direktori imaju 25 000 kn plaću, a administracija 15 000, to je eldorado za uhljebe, još dobivaju i subvencije od države...
Nije mi jasno ako ima mirovinu kak more biti na čelu neke firme. Zar ne bi bilo pametnije staviti nekog mladog ambicioznog i školovanog čovjeka na to mjesto voditelja ili direktora.
državna firma za kuhanje? nije đaba plenković imao samoupravljanje kao temu za maturalni rad
sramota!alan ford je nula prema ovima!
Ne isplati se HDZ-u da se tamo nešto besplatno kuha sa hranom iz donacija koja je, samim tim, isto besplatna. Nema tu love i ne može se zamračiti ni kuna. Ia taman su u 2 tjedna dogovorili kome koliko i kako i pojavi se famozni Pleter. Po iskustvu i po svemu sudeći nova, manja verzija Fimi Medie. I za prvi dan se kao slučajno isporuči duplo više obroka. Koji će se vrlo namjerno naplatiti i platiti. A vlast još juče izjavi kako volonteri rade previše obroka.
30 kuna po obroku, 2000 obroka na dan, to je 2 milje kuna na mjesec, par kraddezeovaca će se sasvim fino nakrasti, već nagađam njihove šprance dobavljač za pleter duplo veće cijene nego u supermarketu za grah itd... normalno te ugovore od nabavi nikad nećemo vidjeti....
Pa dobro, to dođe kao cijena studentskog menu-a kada ne koristiš subvenciju. Mnogi niti ne znaju da je najjeftinije otići najesti se u studenstku menzu. Za 20ak kuna se dobije menu - juha, glavno jelo i desert. Za 30 bi trebalo biti puno bolje. Pitanje je hoće li ljudi dobijati za te pare splačine ili kvalitetan obrok. Ako budu raznosili onaj vojnički grah bez mesa ili onaj rižoto sa malo kisele salate, to ne vrijedi niti 10 kuna.
u pleteru kuhaju tete koje nemaju naobrazbu kuharsku a voloteri chefovi iz cijele zemlje su ipak stručnjaci pa se te dvije kuhinje ne mogu uspoređivati.... pleter je hrana iz menze , a volonteri kuhari , hrana sa 3 michelin zvjezdice.
I Pleter i volonteri i svi ostali koji kuhaju, zadovoljiti će sve ljude, kojima je hrana potrebna. Nema tih kuvara, koji će zadovoljiti, razne grintavce i narikače. Oni uvijek imaju primjedbe, bez obzira što je na jelovniku i gdje se sprema.
Evo na što je spala pomoć i podrška u samo nekoliko dana nakon potresa. Probala sam hranu, fina je. Na to je spala. Ova zemlja jednostavno nije u stanju govoriti o svojoj budućnosti.
Naši ljudi nisu naučili da nema besplatnog ručka i da će se sve to navodno besplatno , na ovaj ili onaj način naplatiti! Volonteri su besplatno su dijelili hranu po selima, dolazili ljudima u kuće a onda tražili da imim ljudi ispod cijene prodaju jaja, maslac, sir, slaninu, pečenicu, fine kobasice, kruškovaču, i zdravu seljačku hranu. Htjeli su ispod cijene kupiti telad, med....Kokošari i jajare, a ne volonteri
Nadam se da će cijena tih obroka biti poštena i korektna na račun poreznih obveznika, i da će se pametno i pošteno, transparentno obnavljati. Bolje ljudima dati kvalitetne montažne kuće, nego loše i opasne zidane.
Tko je taj Marin Medak? Navodno je imao krčmu Ružmarin, prodavao burgere po 80 kuna?
Marin Medak, stalno nešto pametuje, i govori protiv Pletera! A ja mogu reći da kad sam na zadnjem Burgerfestu u Zagrebu jeo njegov burger da je pecivo kvalitativno bilo loše, da je burger bio suh, a krumpirići bezukusni. Ono nisu bili krumpiri za pečenje, nego za kuhanje. Ni krastavci nisu bili neka kvaliteta. Dojam je popravio umak, ali umaka je bilo premalo za suho tijesto i burger!
Taj Medak već danima pametuje i politizira! A znam što može ponuditi i koliko cheddar sira stavi u "čiz", i koji je okus junetine! I koliko je koštala čaša piva na Burgerfestu! Medak nije zadovoljan s Pleterom, ja nisam zadovoljanan s njegovim burgerom. Tko mene pita? A svaki put sam platio punu cijenu, za ponekad, vrlo upitnu kvalitetu. Jednom smo u tom Ružmarinu čekali 45 minuta, konobar se želio proseravati, ali je u biti zbunjen. Onda donesu ono što nismo naručili, burger ne vrijedi taj novac! Moram biti objektivan i reći da nije svaki puta tako, jelo se i odlično i fino i ukusno, ali postalo je po principu toplo-hladno, bez konstante. onda te taj isti konobar moli da ostaviš dobru recenziju - 5 zvjezdica!
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
pošalješ zabunom 2000 porcija i naplatiš 60 000 kuna od poreznih obveznika!i nikom ništ!nabijem vas na onu stvar,lopine!