Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najmlađa doktorica:
Povratak na članak

'Stvaram budućnost Europe, a ne kanim se seliti iz Hrvatske'

Najmlađa doktorica u povijesti osječkog Sveučilišta Iva Buljubašić bit će jedna od naših predstavnica na Ekonomskom forumu mladih lidera u Poljskoj

Komentari 17

DU
Deleted user
11:41 17.08.2017.

Menadžment bez konkretnog radnog iskustva, to je tipični balkanski idiotizam karakterističan za Hrvatsku, Srbiju i slične zaostale zemlje. Na Zapadu se ne može ni upisati menadžment bez dokaza o višegodišnjem radnom iskustvu u privatnom sektoru, a kod nas se eto može i doktorirao iz jaslica. Kojoj budali je palo na pamet da rukovoditi može netko tko ne zna ništa konkretno raditi? Sve te diplome i doktorati s ekonomskih fakulteta ne vrijede ni pišiva boba.

VL
Avatar ucjena
ucjena
11:06 17.08.2017.

Djecu je trebalo prvo rasteretit viska gluposti koje uce, olaksati torbe, ujediniti knjige, napraviti jelovnik za gablec, pa tek onda uvoditi elektroniku, i ibaciti torbe sa ledja malih klinaca a torba je teska samo 9 kg, gradi se kuca od krova na dolje, kao i uvijek, to gospodje bi napravio svaki neuki covjek, ali se cudim? ustvari glup sam sto se cudim!

VL
LU
lunar777
10:37 17.08.2017.

Globalizam ili suverenizam? Biram suverenizam, biram ujedinjenje u različitosti, a ne neke globalističke anacionalne agende.

VL
DH
dhus
10:48 17.08.2017.

Davnih Sedamdesetih godina jedan frend iz moje firme tri godine za redom osvojio je prvenstvo Jugoslavije u Varenju. Pita ga novinarka kak se osjecate. A on. Ko obican Šljaker ova drzava živi od ovakvih ko ja ali to ne cjeni

VL
Avatar Coldmachine
Coldmachine
11:02 17.08.2017.

Generatori privrede,i srednja radna klasa nam odlazi, a ostaju nam na žalost filozofi, ovisnici o državnom proračunu...Kako je rekao Miroslav Krleža, jednom prilokom"Sit sam više hrvatske povijesti i srpskog junaštva" btw. juče gledam na TV taj Osijek pa tamo je je avetinja prije 3g ,4g puna tvrđa ljudi, sad prazno prazno...

VL
DU
Deleted user
10:59 17.08.2017.

Makaršta, treba bit oprezan i Vojo Šešelj je bio najmlađi doktro u ex YU pa eto ti vraže bit će da je i on išao na skupove mlade elite.

VL
Avatar babas
babas
02:56 18.08.2017.

Da se bar ova elita skine sa državnog proračuna i ode konobariti u Irsku ili Njemačku,pa da nam smanje poreze i da počnemo živiti punim plućima.

VL
Avatar Papatest
Papatest
18:26 17.08.2017.

Uglavnom ako sam dobro shvatio prodaje muda pod bubrege

VL
DU
Deleted user
11:39 17.08.2017.

Gospođa ide van i netko ju sluša. To je lijepo. No, da li su njezine ideje korisne za Hrvatsku? Da li je iznjedrila kakav novi ekonomski model koji Vlada treba po hitnom postupku usvojiti osim što po hitnom postupku otvara vrata balkanskom voću i povrću?

VL
Avatar Oneill
Oneill
13:12 17.08.2017.

Ubrzo zakon sa fakulteta van vrati npvce narodu koni ti je omogućio pno štosi.

VL
AR
Artukovic
10:40 17.08.2017.

Da neizgleda kako izgleda,i da je musko jos bi ona trazila posao.Ovako daje instrukcije....

VL
Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
10:23 19.08.2017.

I onda je svizac..

VL
AM
ante.mileta44
10:42 17.08.2017.

Kad nema želju iseliti očigledno je već u drzavotvornoj stranci,samo oni ostaju

VL
Avatar DŠ.....
DŠ.....
10:56 17.08.2017.

Nekada je budućnost stvarao najmlađi general JNA, sada najmlađa doktorica. Napredujemo!

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
11:04 17.08.2017.

Jedna lasta ne cini proljece, ne obmanjujte gradjane. Kakav poljski Davos? Poljska je korumpirana prcijetina kojoj ce EU uskoro uvesti sankcije radi fasizacije drustva i arogantnog i prasastog ponasanja u Europskoj uniji. Ne znam sto bi mi mogli nauciti od jedne napastne zemlje koja je izmuzla 80 miliardi eura bogatim drzavama iz EU fondova i iskrcala svu svoju bijedu tudjim narodima na grbacu, a oni nikome ne daju u svoju kucu? Samo u Londonu zivi oko milion Poljaka i po citavoj Europi, nema grma gdje ne lezi jedan pijani Poljak u zemljama clanicama EU. Hrvatsku ne mogu spasiti nikakvi ekonomisti, Hrvatska je izgubljen slucaj, jedina zemlja u svijetu bez svojih domacih banaka, bez korporacija i bogatih poduzeca, tu je citava industrija unistena, opljackana i rasprodana i nastavljaju sa istom politikom rasprodavacine sve do poslijednjega Hrvata u zemlji. Mozes ti imati milijun ekonomista, ako nemas banke i poduzeca, ne moze ti ni Svevisnji pomoci. To je sator pod vedrim nebom, a ne drzava.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.