Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
somalija

Najmanje 5 mrtvih u eksploziji autobombe

somalija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
11.04.2016.
u 16:51

Za sada nitko nije preuzeo odgovornost za napad, ali islamistički pobunjenici al Šabab, povezani s al-Kaidom, redovno izvode bombaške napade i ubojstva na vladine mete.

Najmanje pet osoba, među kojima dvoje djece, ubijeno je danas u eksploziji autobombe blizu gradske uprave Mogadišua, doznaje se od službenog izvora i svjedoka.

"Pet civila, među kojima dvoje učenika, ubijeni su u eksploziji autobombe", rekao je policijski dužnosnik.

Za sada nitko nije preuzeo odgovornost za napad, ali islamistički pobunjenici al Šabab, povezani s al-Kaidom, redovno izvode bombaške napade i ubojstva na vladine mete.

Misija UN-a u Somaliji je "oštro osudila" napad i drži da on nosi obilježja al Šababa koji je posljednjih mjeseci intenzivirao napade na restroane i hotele u Mogadišuu.

>> Islamski pobunjenici al-Šebab preuzeli odgovornost za napad u zrakoplovu

Komentara 1

ME
Menjik
20:30 11.04.2016.

#religija mira #civiliziranidoktorifizicari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije