Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
autobus na pruzi

Najmanje 16 mrtvih u sudaru vlaka i autobusa u Rusiji

Sudar vlaka i putničkog autobusa
Reuters/Pixsell
06.10.2017.
u 10:47

Broj stradalih potvrdio je ruski istražni odbor, koji je otvorio istragu o tom incidentu, do kojeg je došlo 110 kilometara istočno od Moskve.

Najmanje 16 osoba poginulo je u noći s četvrtka na petak u sudaru autobusa i vlaka u području Vladimira, sjeveroistočno od Moskve, objavile su lokalne vlasti.

"Po najnovijim informacijama, 16 osoba je poginulo", kazao je direktor zdravstvene službe Vladimir Aleksandar Kirjuhin ruskoj novinskoj agenciji TASS.

Sudar vlaka i putničkog autobusa
1/7

Broj stradalih potvrdio je ruski istražni odbor, koji je otvorio istragu o tom incidentu, do kojeg je došlo 110 kilometara istočno od Moskve.

Autobus se pokvario kad je prelazio preko pruge iako je crveno svjetlo na semaforu zabranjivalo prijelaz. Vlak iz pravca Sankt Peterburga, u smjeru Nižni Novgorod, tada ga je udario.

Kazahstansko ministarstvo vanjskih poslova istaknulo je da su i vozač autobusa i strojovođa, od kojih je jedan poginuo, bili kazahstanske nacionalnosti. "U autobusu je bilo 55 Uzbekistanaca", potvrđeno je iz ministarstva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije