Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krao željezo

Najmađi Ahmeti počinio štetu od 18.000 kuna, da bi "zaradio" 500

krada auta
Arhiva VL
20.03.2011.
u 12:52

Senad je najmađi od četvorice braće Ahmeti. Dva starija brata Mehdi i Ferdi, služe zatvorske kazne zbog dilanja, a i četvrti brat Edi bio je osuđen pa pušten

Završena je kriminalistička istraga nad najmlađim od braće Ahmeti, 19-godišnjim Senadom, kojeg sumnjiče da je 9.3.2011. godine ukrao željeznu ogradu koja ograđuje Dom za odgoj na Brdima, nedaleko od mjesta gdje živi. Počinio je štetu od 18.000 kuna, a za ogradu je kao sekundarni otpad, dobio svega 500-injak kuna. Policija će posebno izvješće poslati nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež. Starija Senadova braća, Mehdi i Ferdi su u zatvoru, služe kaznu zbog preprodaje heroina, a četvrti brat, Edi je također bio osuđen zbog dilanja, ali je presuda ukinuta. Njihov stric Sadat Ahmeti bio je pet godina u zatvoru zbog dilanja heroina, a sada se u Njemačkoj skriva pred presudom od dvije godine zatvora za pokušaj ubojstva.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar anton.filic
anton.filic
13:27 20.03.2011.

Ovo i ne treba posebno komentirati. Sve skupa ih treba utrpati u kamion i vratiti tamo odakle su i došli. Pretpostavljam s Kosova, ali nije sigurno.

AN
Antiša
17:02 20.03.2011.

Najvjerojatnije su svi osim strica rođeni u Hrvatskoj. Treba ih utamanit.

KU
kukuriku
17:07 20.03.2011.

ma svi su oni \"migrirali\"-zbrisali sa Kosmeta, jer su do 99.- bili drukali za Milosévicá...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije