Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TINTA SE NIJE NI OSUŠILA
Povratak na članak

Najkraća politička koalicija ikad u Hrvatskoj: Niti 24 sata nije trajala koalicija HSP AS – HČSP

Prozvani Pero Ćorić nije želio komentirati optužbe iz HČSP-a navodeći samo kako oni kao stranka rade svoj posao, a neka drugi rade svoj posao.

Komentari 1

BO
Bogodol
07:10 15.02.2017.

Žalosno, na što je spala ideja pravaštva, usitnili se radi bolesnoambicioznih "veličina" i radi ubačenih Udbaša koji su ih rastočili. Njihovo ne jedinstvo upropasti 12-15% glasova te dontovom metodom predaju lijevim strankama 7-8% glasova desnice koji lijevima ne pripadaju, no zahvaljujući bolesnoambicioznim pojedincima to se dešava. Za pojedine "veličine" iz tih strančica nisam nikada ni čuo, no to je samo pokazatelj Hrvatskog prokletstva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.