Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška 500 kg
Povratak na članak

Najdeblja Egipćanka umrla zbog problema sa srcem i bubrezima

Za pacijenticu se skrbilo više od 20 liječnika otkako je u svibnju iz Indije stigla u Ujedinjene Arapske Emirate, objavila je bolnica Burjeel Hospital.

Komentari 3

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
13:24 25.09.2017.

Bilo bi domoljubno i hrvatsko primjereno da naša vlada poruči cijelom svijetu kako smatramo da je pola sala debele Egipcanke naše ali ne priznajemo Egipatske i Engleske sudove jer nemremo maznuti pola Sueškog kanala.

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
14:55 25.09.2017.

...ali nije ruzna ko mrak...sataras.

VL
AR
Armagedon
14:18 25.09.2017.

strašno...... 20 liječnika gubi vrijeme na ženu koja nije znala stisnuti zube i smanjiti unos hrane.... dok i u toj indiji umiru od glada ljudi i od bolesti.... na pet metričkih centi sala oni troše tolike resurse...... bože mi prosti...... koja je svrha njenog postojanja ...... da makar mlijeko daje..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.