Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kamo otputovati

Najbolji prijedlozi za Uskrsne izlete

uskrs
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
01.04.2015.
u 19:00

Vremenska prognoza za uskrsni vikend ne zvuči obećavajuće, ali unatoč nestabilnom vremenu neki će se otputiti na putovanje ili izlet.

Vremenska prognoza za uskrsni vikend ne zvuči obećavajuće, ali unatoč nestabilnom vremenu neki će se otputiti na putovanje ili izlet.

Kod Salajevih 10.000 svjetlećih ukrasa

Imanje obitelji Salaj pored Čazme od danas do 6. travnja krasit će 10.000 svjetlećih pisanica. Za posjetitelje je otvoreno od 15 do 21 sat. Ulaznica za odrasle je 20, a za djecu 10 kuna.

Sajam ukrašenih uskrsnih jaja

U Pisarovini, u Zavičajnom muzeju Donja Kupčina, dan uoči Uskrsa, u Veliku subotu, od 11 do 13 sati održat će se Sajam pisanica. Prodavat će se po simboličnoj cijeni.

Pisanice skrivene u Parku Angiolina

Izletnici koji za Uskrs posjete Opatiju u ponedjeljak se mogu zabaviti potragom za pisanicama u Parku Angiolina. Potraga počinje u 11 sati.

Zekin sajam

Na glavnom osječkom trgu u petak i subotu prodavat će se kolači, rakija, blagdanski ukrasi..., a ukrašavat će ga veliki uskrsni zec od slame i uskrsno gnijezdo veličine za Guinnessovu knjigu.

Igra s bojama

U pansionu Vuglec Breg kod Krapine priredili su višednevne uskrsne aranžmane, ali pridružiti se mogu i jednodnevni gosti. Animacija za djecu i bojenje jaja je u subotu od 16 sati.

Uskrsna pogača

Crikveničani za uskrsne goste na Veliku subotu od 10 sati pripremaju prikaz uskrsnih gastronomskih običaja uz neizostavnu uskrsnu pogaču.

>> Četveročlana hrvatska obitelj za Uskrs će u Dubaiju potrošiti 100.000 kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije