Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODICE U ŠOKU

Najbolji prijatelj ubijenog poduzetnika: Moguće da je riječ o ubojstvu zbog dugova

Foto: Frane Šarić
1/6
30.01.2021.
u 15:43

Šokirali smo se kad smo vidjeli što se dogodilo i da je ubijen čovjek koji je zapošljavao stotinjak ljudi - rekli su prijatelji ubijenog.

Večernjakov reporter Frane Šarić bio je na mjestu tragedije u Vodicama i razgovarali su s najboljim prijateljem i rođakinjom Tedija Slamića, poduzetnika čije mrtvo tijelo je pronađeno u automobilu uz cestu.

- Vidjeli smo metke. Čuli smo pucnjavu. Šokirali smo se kad smo vidjeli što se dogodilo i da je ubijen čovjek koji je zapošljavao stotinjak ljudi. Navodno je u Šibeniku ubijeno još troje ljudi. Ukupno četvrto. I svi su poslovno povezani s ubijenim kao i onaj za kojeg smo čuli da je ubojica. Ako je to točno, mogu vam reći da je to bilo tvrdnji da je ubojica dugovao ubijenom, mom prijatelju, i da je moguće da je riječ o ubojstvu zbog dugova. Čuli smo da se ubio ubojica, ali i da je ubio još troje ljudi, među kojima i jednu ženu. Povezuje se priča o sporu oko nekog skladišta - rekli su nam prijatelji ubijenog. 

Podsjećamo, poznati poduzetnik ubijen je danas nešto prije 13 sati. Policijska uprava šibensko-kninska zaprimila je u 12:56 sati dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac, kazali su iz policije.

Ključne riječi

Komentara 38

OB
Oblivion
16:36 30.01.2021.

Ako sam dobro pročitao, vjerovnici sa stečajnom su htjeli uzeti ukupnu imovinu dotičnog vrijednosti skoro 5 milijuna eura dok je dug iznosio 1,5 miljuna kuna

IG
igy100
17:10 30.01.2021.

treba ispitati imovinu stecajne mafije

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
15:59 30.01.2021.

Crno jaje poduzetnici. Ovo su slika i glas takvih poduzetnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije