Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Đokovićeva Psihodrama
Povratak na članak

Najbolji igrač izgubio je meč života. Ovakvu mrlju nemaju ni Federer ni Nadal

I pristaše je doveo u sumnju: je li on ispred svoga vremena ili se vraća u vrijeme dok su babe vračare bile na boljem glasu od liječnika.

Komentari 51

DU
Deleted user
10:22 15.01.2022.

Ima mrlju ,jer nije htio podrzavati fasisticke metode pritiska na slobodne ljude.

VL
TR
trpimir2021
20:59 14.01.2022.

U božjem stadu, izuzetni pojedinci su uvijek bili crne ovce.

VL
Avatar MBF
MBF
08:04 15.01.2022.

Poštovani autoru članka, optuživati zdravoga čovjeka za ugrožavanje zdravlja drugih jer nije cijepljen nije samo nepošteno nego i neetično, jer branite mjere neofašističke države. Da su ostali igrači imali imalo hrabrosti i pameti, cijepljeni ili ne, odbili bi ići na taj turnir. Ovo već prelazi svaku mjeru...

VL
HR
hrza
07:58 15.01.2022.

Što ga više ponižavaju on je sve veći i veći. A što očekivati od iskompleksiranih i frustriranih pojedinaca. Bez obzira na sve on je moralni pobjednik.

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:04 15.01.2022.

On je goat. Najveći. Australci imaju nesreću da žive u teškom režimu, totalitarizmu. Oni koji ih gledaju kao razvijene, nek se zamisle nad činjenicama, aboridžine su do prije 50 sustavno maltretirali, sterilizirali, otimali djecu. Najveći izvozni aduti su im ugljen, boksit, željezna ruda, pšenica... Zbilja razvijena zemlja, a... Kažnjavaju ljude koji u karanteni odu po hranu...

VL
RA
radijatori
08:39 15.01.2022.

"Babe vračare i liječnici", a najveći liječnik današnjice je Bill Gates...

VL
RA
radijatori
08:36 15.01.2022.

"Izgubio meč života"... "ovakva mrlja"...? Jesu li ovo neke misli 22. stoljeća, ili što? Koji klauni, majko mila...

VL
DL
Dvanaest__legija
22:42 14.01.2022.

Jadni pamflet ljubitelja totalitarizma. Sigurno još čuva crvenu knjižicu negdje u ormaru.

VL
Avatar CROCLEUNA
CROCLEUNA
21:09 14.01.2022.

Izgubio meč života? O čemu vi to , Galiću? Dugoročno bi ovo možda mogla biti i najveća Novakova pobjeda koja će samo učvrstiti image o njemu kao najboljem tenisaču ikada unatoč, a ne zahvaljajući struji protiv koje je igrao cijelu karijeru. Australija se bome čestito iskompromitirala ovima iživljavanjam, 'muscle flexing' cirkusom u kojem im je Novak poslužio kao dobra PR prilika za nadolazeće izbore. Nije Đoković bez grijeha, ali ukupno gledajući - fuj AO!

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
23:20 14.01.2022.

Bez brige g. Galići, Đoković je ispred svoga vremena, a mrlja ostaje Vama i Vama sličnima.

VL
IP
info_punkt
12:54 16.01.2022.

Nema Đoković nikakvu mrlju, mrlju imaju samo oni poslušnici koji podržavaju ovaj fašizam, koji će se poslije okranuti i protiv njih.

VL
Avatar Bill Carson
Bill Carson
21:11 14.01.2022.

Dragi moj, ako je lik imao 2 puta virus i nije ga prikovao na krevet što to govori o tom famoznom lijeku koji treba jedno 150 boostera i još ne štiti od ičega. Kako čovjek koji je sada pun antitjelaa može nekoga ugrožavati? Idemo liječnici, pojasnite mi.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
21:42 15.01.2022.

Đoković je izvrstan igrač tenisa, jedan od najboljih svih vremena. Međutim lagao je granične službe o svojim boravcima u drugim državama i o svom statusu u vezi zarazne bolesti. Imigracijske vlasti mnogih država ne toleriraju laganje u prijavama za ulazak u neku državu. Čak što više, ako se to i naknadno ustanovi, slijedi protjerivanje. Ne ulazim u Đokovićeve antivakserske težnje, ali dati lažnu izjavu imigracijskim vlastima nema veze s mogućom bolesti već samo s evidentnim kršenjema zakona neke suverene države i lažnom izjavom pokušati zavarati imigracijske vlasti. Da Đoković nije lagao već da je napisao istinu u svojoj prijavi moguće je da bi bio u daleko boljoj situaciji. Ovako, teško da će to za njega dobro završiti. Saznat će se za nekoliko sati.

VL
SA
Samuraj3
15:14 16.01.2022.

Farizejština i hipokrizija, o da. Što su jače objede i laži, to nam je Novax još i draži. Nisam nikada mislio da ću se ovoliko zalagati za jednog Srbina, ali ovdje nije bitna nacionalnost, bitan je čovjek. Znali su da se nije cjepio i da se neće cjepiti, na tome mu naravno svaka čast - pametan čovjek! I onda ga namamili i "dopustili" da dođe i ovako se iživljavali na čovjeku s jedinim ciljem, a to je da pošalju poruku. Klasična zamka sačekuša. Zločesto, jako podlo, prozirno, odvratno. Uopće ne sumnjam da će Đoković izaći jači nego ikada poslije ovoga. Đoković je jedno ime, bitan je čovjek, ljudi, svi mi koje u ovom ludilu, trenutku u svijetu, u ovom kontekstu Novak predstavlja. Antivakseri diljem svijeta su uz tebe Đokoviću, znaj jedno - većina smo! Samo naprijed i svako dobro!

VL
WI
wiselywi
13:51 15.01.2022.

"Teže je razumjeti zašto Đoković nije barem svoje zahtjeve za medicinsko izuzeće potkrijepio čvršćim dokazima, kad se već odbija cijepiti." Koji prvoloptaški i površan osvrt. Navijački pamflet, ništa više. Jel za to ja plaćam premium? Ovakvo pokrivanje materije nađem ii na fejsbuk komentarima. Mogli su se popratiti događaji barem na razini na kojoj sam ja kao usputni promatrač gledao suđenja, čitao transkripte i slično pa članak ne bi zvučao ovako očajno zakopan u svoj predefinirani rov. Preloše, pre preloše.. Zanima li ikoga istina danas?

VL
Avatar patkovic
patkovic
17:20 16.01.2022.

po meni je to njegova najveća pobjeda, raskrinkao je svjetsku mafiju

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
14:37 16.01.2022.

Simpatično mi je da čitam kako bivši politički komesari i partijski aparatčici, mudruju o "mrljama života" drugih ljudi.

VL
SP
spectator22
14:28 16.01.2022.

"Doktor" Galic, politicki komentator si uzima pravo da bedasto komentira pravo, zdravog mladog covjeka sa stecenom prirodnom imunoscu pteboljenjem, da se pozove na nirnberski kodeks??Pravovremeno cijepljenje je eventualno opravdano kod starijh ili mladjih iz medicinskih razloga...Samo nekompetentni seronja moze ovakoko komentirati postenog sportskog heroja i njegovu situaciju...

VL
Avatar ante.vrankovic
ante.vrankovic
01:09 16.01.2022.

Kad treba neko zvjerstvo ZNA SE kog se zove

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
15:29 15.01.2022.

Osobno mislim da je djoka susret zivota izgubio prosle sezone gubitkom protiv Medvedeva cime je najvjerivatnije zauvijek izgubio priliku da osvoji Grand Slam i postane tek treci tenisac u povijesti kojemu je to uspjelo.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.