Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bernardićevi kritičari:
Povratak na članak

Najbolje da ode sam, budemo li ga rušili, raskolit će se SDP

Bernardićevi protivnici najavljuju da idu do kraja i, ne odstupi li šef sam, planiraju u stranci skupljati potpise i tako ga natjerati na odlazak

Komentari 30

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
09:38 25.05.2017.

Dakle, Bernardića ruše luzeri koji su skupa s Milanovićem izgubili sedam izbora za redom. Ovo su bili prvi Bernardićevi izbori, koje je morao odraditi s Milanovićevim kadrovima, i SDP ni nije na njima prošao loše, dapače, prošao je bolje od svih ostalih. Zadržali su sve što su držali i prije, osvojili su dodatnih nekoliko općina i imaju dobre šanse u drugom krugu još popraviti rezultat. Osim toga, Bernardić je izabran od strane članova, pa ga srušiti mogu samo članovi partije.

VL
DU
Deleted user
09:53 25.05.2017.

Dakle, na noj grafici se lijepo vidi da je Milanović, ne samo u zemlji, već i u vlastitoj stranci uspio podijeliti ljude na njegove i one. U zemlji zamalo da nije izbio građanski rat, u stranci bi se mogao dogoditii raskol ako se SDP ne riješi Milanovićevog agresivnog kadra.

VL
ST
stefj
10:58 25.05.2017.

SDP je u velikoj krizi što dokazuju i ovi izbori. Ono što su nezavisni kandidati i oporba osvojila svojataju svi - i SDP i HNS i HSS. A u usporedbi s prošlim izborima, svi su oni izgubili, i to puno. Ispada da je HDZ osvojio 13, a oporba još duplo toliko Županija, nekako ne ide matematika tim političarima... SDP-ov put prema dolje krenuo je nakon pobjede na izborima, kada se pokazalo da nemaju kadra, a i da je onaj koji imaju loš i nedorasao zadatku. Milanoivć je dodatno očistio stranku od struke i intelekta, normalno da se sve urušilo kada je on otišao. poltroni koji su ostali ne znaju kud bi sa sobom, kako da se postave i što da rade... Pa ne može glasnogovornik stranke biti Maras, čovjek koji se dokazao kao loš poduzetnik, loš ministar, a sada se dokazuje kao loš oporbenjak. Pa on potpuno uništi svaku diskusiju, pogledajte npr. na što liči Otvoreno kada se dotični pojavi u njemu...

VL
ZA
zaokica
10:13 25.05.2017.

Milanovic "no pasaran "vodja odradio sve super da ucvrsti krah SDP-a bravo za njega..

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
10:35 25.05.2017.

Da, bolje mu je da ode.. Koliko god mi nije drag, sigurno je pošteniji od navedene ekipe, premazane svim mastima. Nije taj posao za njega.

VL
DU
Deleted user
09:53 25.05.2017.

a činio se tako dobrim izborom, mlad, visok ,fizičar zna što je "teška voda" a u saboru i na twiteru pokazao se i kao dobar poeta, da nije krenuo rušiti plenkovića ko zna možda bi odradio mandat do kraja

VL
GV
golub Vaso
10:27 25.05.2017.

Milanovićevi ministri i on su uništili SDP, a ne bernardic.

VL
BR
brzzzy
12:05 25.05.2017.

Nedaj se Bernardiću,sve ti kuha Milanovićeva podmukla ekipa ,budi odmjeren i dostojanstven čovjek i političar uzdignuta čela i britka jezika na pravdi boga i naroda...

VL
DH
dalibor.hren
12:18 25.05.2017.

"Kaže jedan član predsjedništva"!? Imaju li članovi svoja imena ili nemaju hrabrosti javno izreći mišljenje?

VL
KO
Konstantinos
11:01 25.05.2017.

Pustite covjeka da radi, od smeca i kaosa koji mu je ostavio Milanovic trebat ce mu godine da obnovi stranku a vec ga saplicu i spremaju ga za "odstrel" i to bas Milanoviceve sinekure i hajduci. Nisam ljubitel SDP ali mislim da je on potreban hrvatskoj demokraciji, ali ovo sto rade u "pariji" je kao u dobe Hruscova ili Breznjeva. U SDP-u nema demokracije nego samo dogme i sjece glava za drugacije misljenje, zato mislim da ova stranka nema buducnost ako se ne promjeni iz temelja a Bernardic je na putu da to napravi. Milanovic je napravio kaos i pustos skoro unistio stranku i nije u redu da se na novog predsjednika svaljuje sva krivica.

VL
HR
Hrvatska
10:00 25.05.2017.

Ne daj se Bero,zele te srusiti gubitnici koji su srusili SDP.

VL
SI
sigmundfreud
12:35 25.05.2017.

Podrška Bernardiću. Ne može se rejting stranke promijeniti preko noći. Puno je autogolova stranci zabio Zoran Milanović. Zato treba strpljivo i uporno raditi, rezultati će s vremenom doći. Bernardić se mora hitno riješiti Miranda Mrsića i ostalih Milanovićevih ljudi. Onini su uspjeli izgubiti sve izbore i sad pametuju.

VL
MA
marijaqwer
11:24 25.05.2017.

Kriza sdp - a je posljedica njihovog obnašanja vlasti. Smanjili su prava radnika, srezali socijalu podigli cijene struje ,povećali dug te su se Milanović i Saucha bahatili na svakom koraku, kao i većina ministara. A gdje je su danas i čiji su Saucha i Milanović? Kako su odradili mandat još su dobro i prošli na izborima.

VL
PA
papilon100
12:29 25.05.2017.

Sef je sef i mora odstranit nezadovoljne pa makar se on zvao Bero.Sad ti nezadovoljni koji sa Milinovicem upropastili SDP sve svoje promasaje i frustracije okrivljuju Beru.Bero ima jednog velikog aduta sa kojim bi odstranio sve ove nezadovoljne,neke strpo u zatvor i onda bi mogo postavit temelje novim modernim hrvatskim socijalistima

VL
Avatar varešak
varešak
12:42 25.05.2017.

Treba ukinuti financiranje stranaka iz proračuna ,pa da vidimo koliko onda će ih biti i kakve će biti.

VL
MA
marsovka
11:47 25.05.2017.

Ovo je strašno , što rade Bernadiću, dobro su i prošli na izborima, koliko podmetanja i destrukcije, što je mogao napraviti za 6 mj., morao se borit u vlastitoj stranci u kojoj je demokratski izabran.

VL
Avatar plavusha_1984
plavusha_1984
13:27 25.05.2017.

Bernardiću ne daj se. Legitimno si izabran i stoj gdje jesi.

VL
VL
vlada1
12:56 25.05.2017.

SDP po ničemu više nisi ni ljeva niti socijaldemokratska stranka pa zato više ni nemaju biračkoga tjela. SDPovcima se svako malo zatresu gače čim neki desničar poviče ZDS, izgubili su revolucionarni duh , napustili radnike, poljoprivrednike i poštenu inteligenciju te prihvatili bandu kapitalisticku.

VL
ZG
ZGexil
13:45 25.05.2017.

svatko u sdp-u tko je protiv Bernardića je protiv Hrvatske njezinog boljitka i napretka. podrška Davoru. smijene li ga, neće ih više nigdje biti.

VL
PO
pointmaker
17:42 25.05.2017.

ti kritičari su sve članovi koji na izborima vrlo loše kotiraju

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.