Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poredak Škola
Povratak na članak

Najbolja je škola u RH V. gimnazija iz Zagreba

Od deset najboljih na državnoj maturi čak je sedam iz glavnoga grada

Komentari 6

UM
umpahpah
12:50 26.11.2013.

Heh, nema III. gimnazije Osijek koja je imala 2 od 3 hrvatska nobelovca. Vladimira Preloga i Lavoslava Ruzicku.

VL
Avatar ivanvard
ivanvard
17:47 26.11.2013.

MIOC je najbolji. Mi imamo čak i IB. V. gimanzija vi možete plakati zbog toga. Ha, ha.

VL
DA
Damon
17:22 26.11.2013.

čudi me što na popisu nema Gimnazije Karlovac.Već generacijama su njezini učenici u samom vrhu na natjecanjima iz mnogih predmeta.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:07 26.11.2013.

Svojedobno, ljetos je VL napisao tekst o najboljim školama u Hrvatskoj. Niti blizu nije bilo V. gimnazije iz Zagreba unatoč vrhunskim uspjesima na državnim natjecanjima gotovo iz svih predmeta. Uspjesi na državnim natjecanjima dobar su pokazatelj rada škole, no autor teksta u VL to nije uzeo u obzir već je favorizirao neke druge škole. Sada je V. gimnazija prva na listi državne mature. Što su poznavatelji srednjoškolskog obrazovanja odavno znali. Ali autori iz VL-a očito nisu. Nadam se da će sad uspjeh V. gimnazije biti adekvatno vrednovan u budućim tekstovima. I ne, nisam bio učenikom V. gimnazije već jedne druge koja je također na popisu najboljih 10 škola.

VL
BU
bucmix
12:52 26.11.2013.

V gimnazija prava invazija. Uvijek je bila najbolja samo nije bila podobna. Najbolji na natjecanjima iz svih predmeta. Bila i biće, a ne nekakva blitvarska. Gdje je Gimnazija u Varaždinu?

VL
ZE
Zeljac71
12:28 26.11.2013.

te gimnazije pohađaju pederčići, bipsići i metrići

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.