Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VREMENSKA PROGNOZA

Najavljeno pogoršanje vremena: Upalio se i žuti Meteoalarm

grmljavina, nevrijeme
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/2
21.07.2020.
u 15:11

Moguće je grmljavinsko nevrijeme, osobito na sjeverozapadu zemlje.

Nakon nekoliko dana lijepog vremena, očekuje se blago pogoršanje vremena. Zbog mogućeg nevremena se oglasio 'žuti' Meteoalarm za sjeverni i sjeverozapadni dio zemlje.

Kako navode, moguće je grmljavinsko nevrijeme, osobito na sjeverozapadu zemlje. 

Foto: Meteoalarm screenshot

- Diljem unutrašnjosti od srijede opet oblačnije i nestabilnije, uz svakodnevne mjestimične pljuskove i grmljavinu, te danju malo manje toplo. No noći i jutra bit će topliji nego prošlih dana. Štoviše, s utorka na srijedu ponegdje se, kao primjerice u Zagrebu i okolici, temperatura vjerojatno neće spuštati ispod 20 °C, navodi HRT. 

Meteoalarm najavio je pogoršanje vremena za najveći dio zemlje. Upozoravaju na izraženije pljuskove s mogućnošću grmljavine. 

Foto: Meteoalarm screenshot


 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:15 23.07.2020.

Mene interesira tko "pali" te alarme? Po meni su to u većini slučajeva lažne uzbune koje uznemiruju onaj labilniji dio populacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije