Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMEDIJA FEST

Nagradu za najbolju žensku rolu dobila četvorica muškarca

Komedija fest
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/3
23.09.2014.
u 13:42

Najbolje predstave su bile prema ocjeni publike "Pravo i pravica", te prema žiriju "Europski nakurnjak"

Četiri muškarca Nikola Katić, Nikola Butina, Ante Rakocija i Ivan Rakocija, glumci Dramske skupine Babe KUD-a Korana Slunj osvojili su nagradu za najbolju žensku glavnu ulogu, najbolja glavna muška rola pripala je Silviju Stilinoviću iz Slavonskog Broda, dok je prema ocjeni publike najboljom predstavom proglašena "Pravo i pravica" kazališta Zamka Zelina, a prema žiriju najbolja predstava je bila "Europski nakurnjak" Teatra Scena Rijeka, rezime je bjelovarskog Komedija festa na kojemu je nasmijana publika uživala u 8 odigranih predstava.

Najbolja sporedna ženska uloga pripala je Ani Žulec iz Teatra Gaudeamus Peščenica, dok je nagrada za sporednu mušku rolu otišla u ruke Pavla Matuška iz Slavonskog Broda. Nagrada za najbolju režiju pripala je predstavi "Kanađanka" slunjske skupine Babe, a najbolja kostimografija je bila u predstavi "Pravo i pravica".

 Da je publika istinski uživala na Komedija festu najbolje govore ocjene predstava, jer od maksimalne 5,0, pobjednička Pravo i pravica je dobila 4,97, Kanađanka je osvojila 4,88, a trećeplasirani Europski nakurnjak 4,79. Nadalje festival će se pamtiti i po humanitarnoj noti jer sav prihod sa jedne predstave išao je za pomoć teško oboljelom Saši Šakanoviću Kovačiću Šekiju.

>>Smijeh i zabava u Bjelovarskom kazalištu

>>Bjelovarčani "pucaju" od smijeha

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije