Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA INDEKS

Nagodilo se još troje okrivljenika, ostalima potvrđena optužnica

Miljenko Crnjac
Davor Javorovic/PIXSELL
10.09.2014.
u 15:51

Nakon što je 18 optuženika krivnju priznalo na sjednici optužnog vijeća u utorak, njihovim stopama dan kasnije pošlo je još troje okrivljenika

Od ukupno 38 optuženih zbog prodaje i kupnje ispita na osječkom Ekonomskom fakultetu u aferi Indeks,  21 okrivljenik je pristao na nagodbu s tužiteljstvom dok će njih 17 svoju nevinost dokazivati na sudu. Nakon što je 18 optuženika krivnju priznalo na sjednici optužnog vijeća u utorak, njihovim stopama dan kasnije pošlo je još troje okrivljenika. Izrečene su im kazne rada za opće dobro.

Među njima je, neslužbeno doznajemo, još jedan profesor, Branimir Dukić. Jedna studentica je, pak, nedostupna jer trenutno živi u SAD-a,  pa je optužno vijeće osječkog Županijskog suda odlučilo da joj se sudi u odsutnosti dok je optužnica potvrđena u odnosu na optuženike koji nisu priznali krivnju.

>>Starije profesore kolege otkucali da su uzimali mito

>>'Uhićena sam pred kamerama i postala sinonim za korupciju'

Komentara 1

OB
Objektivno...
13:09 11.09.2014.

Jel to Miljenko tako pobožno prekrižio ruke? Gle ti Miljenka kako se kiselo smije... Ko da se najeo hladne janjetine. Obično takvi stave jaknu preko "lisica" koji postaje sve traženiji modni detalj u Osijeku. Pitanje je samo kada će ovaj nakit ukrasiti i zapešće nekog od onih koji kaže: Ustanite?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije