Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE RAČUNAO NA JEDNU STVAR

Ovim potezom je razbjesnio građane: 'Želimo napraviti primjer od njih'

Foto: Screenshot Wochit
1/4
09.01.2022.
u 17:39

Lokalna vijećnica Rabiya Jiva navodi kako se ilegalno bacanje otpada dogodilo u više navrata, ali nije bilo dokaza sve do snimki nadzornih kamera

Nadzorne kamere razotkrile su vozača dostavnog kombija DPD-a koji bez imalo srama ostavlja smeće na ulicama engleskog gradića Boltona. Prvo je iz kombija izvadio madrac i ostavio ga na ulici, a potom je kasnije viđen kako u drugoj ulici ostavlja smeće. 

Iako je dostavljačka tvrtka DPD objavila da će istražiti i identificirati koji je njihov vozač na snimci, lokalno stanovništvo je bijesno. 

- Ilegalno odlaganje otpada se ne bi trebalo događati. Ovog puta nisu shvatili da je tamo kamera i da su ih ljudi vidjeli. Želimo napraviti od njih primjer kako se ovo više ne bi ponovilo. Lokalnu zajednicu ovo košta puno novaca jer se to smeće mora pokupiti - navode lokalni mještani. 

Lokalna vijećnica Rabiya Jiva navodi kako se ilegalno bacanje otpada dogodilo u više navrata, ali nije bilo dokaza sve do snimki nadzornih kamera

- Vijeće Boltona je u više navrata obaviješteno od strane većeg broja stanara oko ovog incidenta i ilegalnog bacanja otpada te će se poduzeti ovršne radnje. Želimo da je ovo područje čišće za sve stanare i one koje žive u blizini - izjavila je Jiva. 

Vozač dostavnog kombija se kasnije vratio i pokupio smeće, a stanovnici navode da im je rekao da je planirao ići do smetlišta, ali je u tom trenutku bilo zatvoreno. 

VIDEO: Hrvatski granični policajci zbog sira naplatili pozamašnu kaznu: 'Iznos je nevjerojatan'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije