Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 'BUNKERU'

Nacionalna konferencija savjeta mladih ovog vikenda u Samoboru

Bunker - konferencija
Foto: Promo
29.11.2017.
u 17:46

Tijekom konferencije sami savjeti mladih predstavit će dobre prakse svojim kolegama kako bi ih i ostali savjeti mladih mogli implementirati u svojim sredinama

U Samoboru će se od 1. do 3. prosinca održavati Nacionalna konferencija savjeta mladih RH, u organizaciji Udruge gradova u RH i Savjeta mladih Grada Samobora

Nacionalna konferencija je najveći godišnji susret savjeta mladih koja će ove godine okupiti 96 sudionika koji predstavljaju 52 savjeta mladih s lokalne i regionalne razine iz cijele Hrvatske.

Tijekom konferencije sami savjeti mladih predstavit će dobre prakse svojim kolegama kako bi ih i ostali savjeti mladih mogli implementirati u svojim sredinama. 

Drugi dan konferencije bit će u potpunosti posvećen Zakonu o savjetima mladih. Nakon uvodnih predstavljanja i panel rasprave u kojima će sudjelovati relevantni gosti koji su sudjelovali ili u kreiranju ili u provedbi Zakona, sami članovi savjeta mladih mapirat će ključna pitanja i izazove te ponuditi konkretna rješenja.

Sve aktivnosti konferencije održavat će se u najvećem centru za mlade u Hrvatskoj – Bunkeru, koji je otvoren na proljeće ove godine.

Komentara 1

Avatar Celzijus
Celzijus
18:26 29.11.2017.

Samo upozorite goste da si paze na aute. Pajser-meštar nikad ne spava, sad ima pojačanje iz kokodak koalicije, pa ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije