Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLAPS ZDRASTVA
Povratak na članak

Kujundžića optužili da troši za nabavu nepotrebne opreme. Ministarstvo: To je jeftinije rješenje

Iz Ministarstva zdravstva su odgovorili da prvenstveno vode brigu za zaštitu zdravlja građana Republike Hrvatske i da je u tome cilju Ministarstvo prepoznalo problem u pružanju usluga postupaka na PEC/CT uređajima.

Komentari 3

BI
Binga01
14:48 17.07.2019.

Nisu se ništa javljali kada je Ostojić kupio "umjetnih pluća" za zdravstvene potrebe cijele Europske unije.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
12:33 17.07.2019.

Vjerodomoljubnom ministarskom Apostolu neće pomoći ni mošti poglavara Prve Republike, kada na njega zautoče naši vjerodomoljubni pružatelji medicinskih usluga, koji kao pijavice sišu krv od prezadužene hrvatske državne rage (preko HZZO-a). Dobro je dok državna raga ima mogućnost dobijanja kreditne infuzije , a kada tu izgubi neka naš Hrvatski Bog pomogne hrvatskim dvonogim papkarima i kopitarima. Što se pak tiče našeg ministarskog Eskulapa, pitanje svih pitanja je da li se ovaj upustio u ljuti boj za narod svoj ili je uvidio da mu može pasti nova Mečka sa Neba (teško da ima živu švagrinu) u ovom humanitaarnom dotacijskom dilu, zar ne?

VL
Avatar rubinet
rubinet
12:07 17.07.2019.

Kolaps "zdrastva"? Zdrastva?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.