Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNT ZBOG BENZINSKE

Načelnik Kapović 'zaradio` kaznenu prijavu: Evo što su mu sve popisali

Vir: Načelnik Kapović nakon puštanja iz pritvora održao konferenciju za novinare
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/6
23.06.2018.
u 10:18

Podsjetimo, Kapović je u četvrtak organizirao blokadu virskog mosta zbog, kako tvrdi, nezakonite gradnje benzinske crpke.

Protiv načelnika općine Vir Kristijana Kapovića policija je podnijela kaznenu prijavu zbog ugrožavanja prometa opasnom radnjom ili sredstvom.

Vir: Načelnik Kapović nakon puštanja iz pritvora održao konferenciju za novinare
1/11

Podsjetimo, Kapović je u četvrtak organizirao blokadu virskog mosta zbog, kako tvrdi, nezakonite gradnje benzinske crpke. Policiju je optužio da ga je bespotrebno držala pet sati, a opovrgnuo je da je ugrožavao sigurnost i istaknuo da je dozvolio i prolaz Hitnoj pomoći u vrijeme prosvjeda. 

 

- Policijski službenici I policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je, u srijedu u 14 sati, na mostu na državnoj cesti D 306, inicirao i organizirao parkiranje teretnih i osobnih automobila kojim je blokirano normalno odvijanje prometa i time izazvana opasnost za druge sudionike u prometu.

Protiv njega Državnom odvjetništvu u Zadru podnosi se kaznena prijava zbog ugrožavanja prometa opasnom radnjom ili sredstvom - istakao je Elis Žodan glasnogovornik PU Zadarske. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
10:58 23.06.2018.

Slučajno se preziva Kapović,Mate Kapović komunjara.

Avatar navijač
navijač
12:41 23.06.2018.

Kapović je očito s nekim drugim dogovorio posao za mito, baš mu je stalo do pravde.

Avatar Prom_Jedan
Prom_Jedan
14:24 23.06.2018.

Iskreno libo me što se na viru događa..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije