Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fiktivni ugovori
Povratak na članak

Načelnik Muća oštetio općinu za pola milijuna kuna

Protiv načelnika Muća prijavu su podnijeli čelnici mućkog SDP-a, HDZ-a, HSS-a i Nezavisne liste

Komentari 4

DR
dragica949
19:31 01.10.2014.

Mućke nisu samo u Muću,cijela je Hrvatska Muć/ka/.

VL
LE
leurdovac
15:25 02.10.2014.

Ili više nije bilo novaca ili mu je bilo dosta?

VL
Avatar drug lenjin
drug lenjin
21:45 01.10.2014.

Slučajno od poznanika poznam donekle situaciju u općini Muć.Naime o čemu se radi.Do zadnjih izbora načelnik Stupalo je bio član HSS a da bi sa zadnjim izborima išao samostalno i time se zamjerio dojučerašnjim stranačkim kolegama.Svi su oni bili u idiličnim odnosima zajedno s oporbom dok je poslovna zona radila i dok se u općinu slijevao novac firmi.Naravno dolaskom krize počeli su problemi jer se sve manje novca počelo slijevati u kasicu općine.Općina se doslovno razbacivala s novcem dijeleći besplatne miksere betona građevinskoga pjeska koje su neki mještani uzimali eto tako kad se već besplatno djeli pa neka stoji iako je većinu odnijela voda.Stupalo je iz mjesta Neorić i većina proračunskoga novca se slijevao prema njegovu mjestu i Muću .Svakih pedesetak metara javna rasvjeta uređeni nogostupi odvodni kanali asfaltiranje podobnima dok ostala mjesta su praktički ostala bez ikakve infrastrukture asfaltiranoga puta ili rasvjete .Naravno da je veliko nezadovoljstvo mještana u mjestima općine koji su doslovno marginalizirani i građani drugoga reda.Gospoda koja su vjerojatno podigla prijavu protiv načelnika i sami su participirali u toj vlasti ali naravno idilična ljubav je pukla jer nema više novca.Istraga će pokazati da li je kriv ili ne.Općina se već godinama neravnomjerno razvija dok podobni profitiraju.Takvih je ooćina u HR stotina gdje načelnik ima desetak tisuća kuna plaću.

VL
HR
HRVATSKA89
18:16 01.10.2014.

nije samo muca nego sve ijedan u hr i nacelnik i gradonacelnik nema ni jednoga da nije pogodovao svojim prijateljima u zamjenu za naknadu po dogovoru zato nam i je drzava u banani dok oni budu idalje hodali citave glavee i ovaj poslje njega ce ko i on ostetiti građane jer mi svi građani placamo porez drzavi a ovi ga koriste koda su oni jedini porezni obaveznici

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.