Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETRA RADIĆ

Načelnica Podgore zgrožena: Minutom šutnje odajmo počast našem proračunu...

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
14.07.2021.
u 23:19

Tužni smo jer ćemo dosta projekata morati staviti na čekanje dok Općina ne postane likvidna, kazala je Radić

Općina Podgora ima obveze od -31.230.388,30 kuna, odnosno obveze u visini od 2,6 općinska proračuna, objavila je popularna načelnica Petra Radić financijsko stanje Općine na društvenim mrežama. 

Radić je nedavno stekla popularnost nakon što je napravila odredbu kojom je zabranjeno 'rezerviranje' mjesta na plaži ručnicima, a sada je građane obavijestila o stanju proračuna, govoreći da je situacija lošija od očekivane

- Tužni smo jer ćemo dosta projekata morati staviti na čekanje dok Općina ne postane likvidna, ali ne sumnjamo u konačan uspjeh i postavljanje naše Općine na mjesto koje po svemu zaslužuje. U tome ćemo trebati nesebičnu pomoć i razumijevanje svih Vas, kazala je načelnica te objavila i link gdje građani mogu vidjeti detaljno stanje.

- Sada minutom šutnje odajmo počast našem proračunu, nadodala je načelnica, a njena objava izazvala je ljutnju među građanima. 

VIDEO Načelnica Podgore Petra Radić maknula ručnike s plaže i postala hit: "Neki su došli po svoje ručnike, nisu dobili kazne. Ali nisu se ispričali"

Ključne riječi

Komentara 5

SA
sani1
01:12 15.07.2021.

Bravo mala.

AT
ATG
07:11 15.07.2021.

Koliko "popularna" načelnica plaća promociju? Pa već godinama gradovi uklanjaju ručnike s plaža, po čemu su ovi ručnici posebni?

PR
Prekosutra
00:40 15.07.2021.

Ovo vec prelazi u neku vrstu nepoznavanja osnova stvarnosti! Od Zagreba pa sve do Podgore! Pitanje je u sto je utrosen novac, na koji nacin i sto minus u kasi donosi razvitku grada/opcine/zupanije/drzave? A sto bi bilo da se novac nije potrisio, pa taman i zaduzuvanjem? Svatko bi htio sjest na mjesto gradonacelnika, zupana, premijera i da mu na raspolaganju stoje milijuni, milijarde jako bi ih sam mogao ”raspodheljivati”. Ne postoji drzave, ni zupanije ni grada, osim nekolicine, koji nisu u dugovima. Dug je OK dok se moze otplacivati. Dakle, treba radit na tome da ulozen novac ne bude bacen u vjetar vec u nesto sto ce taj novac biti temelj za nove vrijednosti! Anen!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije