Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinkovački čelnik

'Nabavna služba je neke dijelove opreme nepotrebno stavila'

Mladen karlić
Goran Ferbezar
30.10.2013.
u 16:32

Damir Rimac je ocijenio "apsolutnom bahatošću" najnoviji potez gradonačelnika jer drži kako se pristojan automobil može kupiti i za duplo manji novac

Vinkovački gradonačelnik Mladen Karlić je u utorak dopodne, pomalo u šali rekao kako se čudi da ga novinari nisu počeli nazivati još dan ranije kada je objavljen u Narodnim novinama natječaj za novi automobil za potrebe poglavarstva jer, htio je reći, naviknut je za zanimanje novinara kada kupuje službeni automobil pa je tako bilo i prije osam godina kada je također objavljen natječaj za kupnju automobila.

- Ovaj automobil ne kupujemo već ga uzimamo u najam putem leasinga jer to je isplativije. Iako smo naveli cijenu, očekujemo da će ona biti ispod nje jer svakako ćemo odabrati najpovoljniju ponudu. Meni je moj Citroen C5, star četiri godine, još dobar, a ovaj novi je namijenjen dogradonačelnicima jer sadašnji je star osam godina i održavanje je preskupo i svaki kvar košta 10 ili 20 000 kuna. Što se opreme tiče, možda je nabavna služba neke stvari nepotrebno stavila - kaže Karlić.

Na Gradskom vijeću Vinkovaca, oporbeni zastupnik i kandidat za gradonačelnika SDP-a na posljednjim izborima, Damir Rimac je ocijenio "apsolutnom bahatošću" najnoviji potez gradonačelnika jer drži kako se pristojan automobil može kupiti i za duplo manji novac, a da se ne ugrozi sigurnost dužnosnika koji se njime vozi, posebice u današnje vrijeme kada mnogi ljudi jedva spajaju kraj s krajem.

>>MUP nabavio 64 nova automobila za 25 milijuna kuna

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije