Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zid prebojan
Povratak na članak

Na zgradi HDZ-a osvanule zvijezde petokrake. Anonymousi preuzeli odgovornost za čin

Anonymous Hrvatska preuzeli su odgovornost za taj čin. Pohvalili su se na Facebooku da je to bila njihova akcija.

Komentari 47

DU
Deleted user
13:14 23.03.2014.

Crveni postaju nervozni, sve vise i vise, strah se uvukao ........ Kraj dolazi, a time se blizi i lustracija i ukidanje abolicije. Sudbina je neizvjesna...... Upravo onako kako su i zasluzili.

VL
FL
flok
12:49 23.03.2014.

ne znaju komunisti nego na silu, ajmo Ostojiću, uhvati tu gamad

VL
TB
Toni broo
13:43 23.03.2014.

Srbi iz građanske akcije mrze Zagreb, ovo im nije prva pošarotina na gradskim fasadama, cijeli grad su unakazili grafiterskim porukama zbog kojih se turisti kojih je sve više u Zagrebu zgražavaju. Račun za obnovu fasade HDZ treba poslati likovima iz građanske akcije, a i ostali građani čije su fasade uništili Srbi, liberali, komunjare i ostali grafiterski nitkovi koji namjerno uništavaju fasade grada Zagreba jer žele ružan Zagreb, trebaju račune zbog uništene imovine poslati zgubidanima iz građanske akcije. Štetu koju luzeri grafiterski i potomci opančara doseljenih nakon 1945. u Zagreb rade po fasadama grada Zagreba se procijenjuje na milijardu kn. Dosta je bilo da nam srbo-ljevičari uništavaju Zagreb i imovinu svojim umobolnim grafitima.

VL
BA
badabing
12:09 23.03.2014.

Eto sada će opet reći da badabing vrijeđa desnicu tvrdeći da su nesposobni i glupi.Biti će u pravu.Žao mi je ali što reći na ovakvu oporbu (koja je većinom desna). Danas u Hrvatskoj koju vodi "najuspiješnija Vlada u povijesti" imamoo skoro 400 000 nezaposlenih iliti 80000 više prije nego li je pijevac zakukurikao. Reforma zdravstva odnosi više žrtava nego Domovinski rat.SDP ova vlast proizvodi više afera po kvartalu nego sve europske Vlade zajedno i to je jedino što proizvode jer BDP pada nezaustavljivo poput njihovog ugleda od prvog dana dolaska na vlast. Narod je doslovce gladan kruha ali je sit Perkovića,Šegona,Kalema, Linića,Sabe ,Merzelice i mnogih drugih SDP-ovih poštenjačina.Samozvani socijalisti se doslovce sprdaju i omalovažavaju inteligenciju naroda koji je bio užasno pametan kad ih je izabrao ali je eto nešto proglupio u poslijednje dvije godine i ne vidi koliki je genij upregnut za naše blagostanje.O tome da je svaka kritika vlasti proglašena fašističkim ispadom da i ne govorimo.A potom u sred veselja Premijer u toku najveće krize na tlu Europe u ovom tisućljeću ode na dva tjedna na drugi kraj svijeta.I iako se oči vojnih sila koncetriraju u susjedstvu a 3.svjetski prijeti odvede on i ministra obrane valjda da uspostavi vojne odnose s Aboriginima.Već mogu zamisliti ovu Vladu kako pred tisućama gladnih radnika koji prosvjeduju izvodi tradicionalni ratni ples Maora.Jer kad nam se već belje onda neka i plešu. Sada desničari koji ovo čitaju već nervozno tipkaju pitajući se kakve veze ovoima s njihovim voždom.Ima jer na svu ovu sramotnu nesposobnost i kriminal Vlade i članova njihovih stranaka čelnik najveće oporbene stranke (desne) ima reći "Zabraniti ćemo petokraku!" To je tema broj jedan-petokraka??? Svake godine Hrvatsku napusti više mladih nego je ljudi poginulo u ratu,10000 imamo više umrlih nego novo rođenih a Tomo i Vaso vode rat protiv partizana??? Pa što onda reći nego zaključiti-ne mogu SDP-ovci biti toliko pokvareni i nesposobni koliko HDZ glupi a između njihovog genijalnog prepucavanja narodu jedino preostaje da uđe u tunel (gdje je nekad sjajila petokraka) i da sačeka da ga "satre voz" i skrati muku.

VL
LU
ludvig989
12:13 23.03.2014.

"Omladina reforimiranih komunista" je opet u akciji, toliko su iskompleksirani HDZ-om da smo o njemu misle. Za njih je demokratski način borbe putem izbora novost do 90-te to je za njih nepoznanica bila, tako da koriste stare načine borbe protiv "neprijatelja". Oni tako jedino mogu funkcionirati, oni moraju imati neprijatelja. Milanović je jučer rekao je da očekuje prljavu ideološki obojenu kampanju. Vidimo da se njegova omladina pravo dala u bojanje.

VL
Avatar tajar
tajar
13:32 23.03.2014.

U Beču je nedavno austrijska policija uhitila majstore grafita iz Engleske, koji mogu, po austijskom kz dobiti i pet godina zatvora, bez obzira sprejali petokrake ili što drugo po pročeljima!

VL
ĆA
ćaćaća
12:17 23.03.2014.

e što reći..hrvatska se oslobodila vanjskog neprijatelja ali unutranjeg još ne..

VL
FL
flok
13:13 23.03.2014.

kako ono ide vic o karamarku, Papi i policajcu, ha Josipoviću imaš li prste u ovom

VL
ĆA
ćaćaća
12:20 23.03.2014.

DAJIDZA možda su hdz do sad vodili udbaši a sdp vode još uvijek..dovoljno je bilo vidjeti privođenje perkovića i borba sdp.a preko druga peđe za njegovim ostankom i (partijakim suđenjem) na sve moguće načine..

VL
FL
flok
12:55 23.03.2014.

i što sad što su neki komunisti prebjegli u hdz, jel zato moramo trpjeti ta vaša nasilna skojevska sranja i Josipović je bio u partiji, odite i njemu crtati petokrake

VL
FL
flok
13:10 23.03.2014.

a vjerojatno to Josipović radi, koje zlo od čovjeka, iz busije udara

VL
MR
midnight rose
13:30 23.03.2014.

očito su sdp-ovc sve nervozniji i sve više ih hvata panika pa više ne znaju šta da rade nego ovakve gluposti. al toje sve njima i slično, sramota!

VL
BS
bstrabi2
12:22 23.03.2014.

Zna se ko bi to nacrtao.Nekima koji ljevo orjentiran.Jer sigurno nebi desni.Sad kada se spajaju.

VL
DE
Dejan1000
13:36 23.03.2014.

Jel su ti opet skojevci na djelu ili ti mladez komunistickog SDP-a.

VL
KA
kafka
12:51 23.03.2014.

Treći put je - put pod noge i van iz Hrvatske za boljim i normalnim životom.

VL
HR
HR4ever
18:30 23.03.2014.

Od danas ne pijem pivo Heineken......

VL
JN
Justice.No.1.
12:53 23.03.2014.

Pa nista lose nisu napravili posto ima vise komunista u HDZ-e negu i u jednoj drugoj stranki u Hrvatskoj a propagiraju demokraciju, pametnom dosta. Zna se koliko je prebjega uzelo plavu karticu (HDZ-e iskaznicu) iz KPJ-a.

VL
VJ
vjerovnik
14:28 23.03.2014.

šiljata zvezdača ... fuuuj

VL
MO
mojazemlja
15:23 23.03.2014.

Jadni HDZ. Još će im SKOJ-evci iz SKH-SDP "upakirati"da su oni krivci za Bleiburg,Daksu,Tezno...

VL
Avatar tituš
tituš
14:08 23.03.2014.

HDZ je stvorio Hrvatsku, to neželjeno biće za KPJ, SKH SDP! Naravno radio je i sranja, ali dostignuća su puno veća. Analize i lustracija uskoro će dokazati pravu istinu, tko je stvarao, a tko pljačkao. Oni se niti danas ne srame otvoreno reći krademo, Lovrić Merzel, Linić kum, kum Josipović, Šegon, Čačić koji još zna i ubiti, Jakovčić, Ostojić, pa ona garnitura sa Kvarnera, Sanader je beba. Još prije dvoije godine zavapio sam, dajte da platimo štetu od 100 milijuna i vratite nam Sanadera, vratite nam gosppodarski rast, ovo što nas čeka sa kukavnom koalicijom je pogrom od kojega ćemo se teško oporavtiti. Najbolje se to dokazuje u životu pa imamo što imamo. Imamo izglede da niti za smeća nismo, imamo rebalanse svakih mjesec dana, imamo sanacije zdravstva u svakom kvartalu kad god Linić poželi zaduženje. Imamo rastuću nesaposlenost, beznađe, strah od sutra, imamo dug koji je već duplo veći nego u trenutku kada su preuzeli vlast, imamo korupciju koja javno i otvoreno djeluje kroz institucije, nepotizam samo takav, imamo rastureno zdravstvo i školstvo, imamo stotine novih dužnosničkih automobila, a oni ne pomišljaju na ostavke. Stazć podvio gubicu i reži, čeka sunce i vrućinu kako bi ljetovao za 7 kuna po danu. Kraj, uskoro dolazi kraj i toj bandi sa balkana! Ne mogu oni zvijezdu nagurati drugima, ona jest krvava, jest pobila stotine tisuća Hrvata i najradije bi oni ponosni sinovi od nje pobjegli, no ne može se. Morati ćete progutati taj nezgodan zalogaj, a sami ste ga skuhali i zaslužili!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.