Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
8400 navijača diljem Hrvatske

Na Virtualnom stadionu snimljena najduža navijačka pjesma: Traje više od devet sati

Virtualni stadion
Foto: Screenshot/YouTube
1/4
22.06.2021.
u 16:35

Navijačkoj atmosferi na Virtualnom stadionu doprinijeli su navijači svih uzrasta, od vrtićke i školske djece do umirovljenika

Pred ključnu utakmicu, u kojoj hrvatska reprezentacija pobjedom osigurava nastavak natjecanja na EURU, navijači diljem Hrvatske ostvarili su povijesni uspjeh i na Virtualnom stadionu, digitalnoj platformi Hrvatskog Telekoma, snimili najdužu navijačku pjesmu na svijetu, u neprekinutom trajanju preko devet sati. 

U stvaranju najduže navijačke pjesme izravno je sudjelovalo više od 8400 navijača diljem Hrvatske. Oni su se registrirali na Virtualnom stadionu i sudjelovali u stvaranju najrazličitijih kreativnih snimki navijanja uz neslužbenu navijačku himnu "Igraj, moja Hrvatska”. Najviše navijača prijavilo se iz Zagreba, a upravo te snimke su prikupile više od devet tisuća lajkova i dijeljenja. S gotovo dvije tisuće lajkova i dijeljenja slijede ih navijači iz Istre i Kvarnera te središnje Hrvatske. 

"Virtualni stadion je ideja koja je ponikla na temeljima pozitivne emocije, osobnog angažmana, strasti i mogućnosti za samoizražavanjem i povezivanjem. Ponosni smo što je Virtualni stadion Hrvatskog Telekoma omogućio da naši navijači diljem Hrvatske i svih uzrasta, od vrtićke i školske djece do umirovljenika, stvore navijačku atmosferu na koju smo navikli prije pandemije. Virtualni stadion je još jednom pokazao da smo, kad je navijanje i podrška našim Vatrenima u pitanju, bez premca”, izjavila je Branka Bajt, brend direktorica Hrvatskog Telekoma.

Navijači još uvijek mogu snimiti svoj video i na taj način postati dijelom ovog povijesnog podviga. Virtualni stadion nastavlja pratiti reprezentativce, a sve snimke koje pristignu tijekom njihovog nastupa na EURU uključit će se u najdužu navijačku pjesmu na svijetu koja će se na taj način dodatno produžiti i uspjeh ovog povijesnog navijačkog pothvata učiniti još većim.

Kratak video koji prikazuje atmosferu na Virtualnom stadionu možete vidjeti ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije