Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA SPLIT
Povratak na članak

Sučeljavanje za Split: Mihanović potvrdio da će ići na obljetnice HOS-a, Puljak citirao njegov doktorat

U TV studiju Večernjeg lista održalo se prvo sučeljavanje uoči drugog kruga Ivice Puljka, kandidata stranke Centar i Vice Mihanovića, kandidata HDZ-a

Komentari 119

RU
Rubikon
13:18 21.05.2021.

Ne može se uspoređivati partizanski pokret koji se borio za Yugoslaviu sa HOSOM koji se borio za neovisnu Hrvatsku koju danas imamo,no isto tako smatram da i splitskim partizanima kao i domobranima treba odati počast svi su oni bilo nečija dica i Splićani pa zašto ne

VL
LU
Lucija23
12:30 21.05.2021.

osoba koju podupire index i matija ne placam porez al svima pametujem je promasaj.na zalost,jedan od ove dvojice mora proci.

VL
Avatar horuk
horuk
11:41 21.05.2021.

Vrlo je vazno i odlucujuce za nasu ekonomiju i napredak da li postoji Bog ili ne. (ironija) Ako imas mozak za razmisljanje onda dolazis do spoznaje da je svakome odluka dozvoljena dali vjeruje u Boga ili ne. Onaj koji drugima negira postojanje Boga i to agresivno namece u stvari samo zeli vrijedjati vjernike. Takva osoba nema znanstvenicki mindset vec ideolosko ljevicarski, i to onaj jugoljevicarski koji uziva u vrijedjanju neistomisljenika.

VL
Avatar MK3
MK3
10:03 21.05.2021.

Kaže Ivica Puljak: "Čovjek je stvorio Boga, a ne obrnuto; društvo će kad-tad krenuti putem znanosti"... Što je sa time Puljak želio reći, da je on to znanstveno dokazao da je čovjek stvorio Boga ili da se znanost temelji na tri okvirne nedokazane "teorije"? Ko je pametan nebi takve gluposti pričao kao on a još manje svoju stranku tako nazvao... Neka Puljak prvo znanstveno dokaže tu svoju "glupu" izjavu, a onda neka se pravi "pametan"!

VL
RE
RedTree
12:43 21.05.2021.

Odlazeći gradonačelnik Splita Krstulović Opara je ponudio izmjene GUP-a predložene od strane struke i arhitekata, da se Grad nakon 15, 20 godina pokrene i sva oporba je to odbila. Toliko o brigi o Gradu.

VL
TH
theo
13:47 21.05.2021.

vice naštejbao nazive ulica i sad napada puljaka da ih ne zna, koji debil.....

VL
LU
lucio2
14:42 21.05.2021.

Gdje si Splite, na Balkanu il Zapadu?

VL
TH
theo
12:06 21.05.2021.

prije 2 mjeseca novinari su rekli Mihanović da je slogan vicegradonačelnik baš promašen, a on je rekao da je slogan baš super i pogođen, sad dok je bio 2. u prvom krugu sad je promijenio slogan, koji debil majke ti mile.....

VL
FR
francekmali
14:23 21.05.2021.

Nemrem vjerovati koja TRAGEDIJA I TRAGIKOMEDIJA,jedan ugledni profesor fizike ,NA SVJETSKOM NIVOU ,i jedan kompilator i prepisivač,koji prosperira zahvaljujući stranačkoj knjižici,nebitno da li HDZ-a ili SKJ,SUČELILI MIŠLJENJA ??? BOŽE DRAGI????PRI TOME OVAJ MALI PREPISIVAČ LUPA O PROJEKTIMA I NOVCU KOJII ĆE MU TATA ANDREJ TRANSFERIRATI !!!!??? KOJI JI CIRKUS I TRAGEDIJA !!!

VL
DA
danijelrukavina4
14:13 21.05.2021.

Vjetrovi demokratizacije hrvatskog društva su snažnije zapuhali. Vidite kako vjetrovi promjena samo se odjednom pojave. HDZ, koji si je, moje je mišljenje, sasvim nezasluženo prisvojio devedesetih "monopol na domoljublje", polako gubi taj monopol. Jer na domoljublju i ne možeš imatii "monopol". Da se razumijemo, HDZ je još uvijek naša najjača stranka, ali polako, kroz godine demokratizacije društva, stasaju i druge demokratske stranke, aktivistički pokreti, ekološke udruge i snažne ličnosti u vidu nezavisnih kandidata, koje su prepoznali građani kroz njihov angažman i zalaganje za obranu javnog dobra, interesa svih građana, obranu dosegnutih demokratskih vrijednosti i demokratskih standarda. Danas smo imali u Splitu demokratsko sučeljavanje 2 kandidata, jednog iza kojeg stoji "Golijat" stranka sa svom svojom političkom mašinerijom, izgrađenom strukturom, i drugog kandidata, izraslog iz par godina političkog aktivizma. Od "političkih struktura i mašinerije" može se reći da u rukama ima "praćku", a kako su ga ljudi "prepoznali" da se zalaže za javni i interes svih građana, evo ga danas tu. Oba kandidata odgovaraju, ustvari, na samo jedno pitanje - tko će bolje štititi interes svih građana grada Splita. Sve ostalo su gluposti. I ova pitanja sa postrojavanjem HOS-a. Manipulacija. Prošlo je 30 godina od rata. Oni se još uvijek "postrojavaju". Oni se ustvari postrojavaju da bi manipulirali. Za takve samo jedno pitanje. Kako smo sada slobodni, a otišlo 700.000 građana van ?

VL
Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
17:16 21.05.2021.

Izuzetno je neinteligentno Puljku nabacivati sviranje u sastavu koji svira u crkvi i na vjerskim događanjima. Sada će to izazvati interes onih koji idu u crkve i nekako će ih potaknuti da za njega glasaju. Teško će glasati za Mihanovića, prije za Puljka i to podvaljivanje dovodi do sasvim drugih rezultata. Puljak se izbortio i za školu svoje djece, to će isto građani cijeniti. Tako da je Mihanović u lošoj poziciji, niti Kerum ga neće spasiti, a drugih više nema jer neće s HDZ-om.

VL
SJ
sjećanje
15:35 21.05.2021.

Split se herojski držao u Domovinskom ratu. Ne bi trebao odustati od domoljublja. Čuvati se jugofilstva!!!

VL
Avatar Nilski konj
Nilski konj
10:54 21.05.2021.

Biće to duel titana, sudar znanosti i programa.Samo se nadam da je naš mali Vice dobio unaprijed pitanja i da ne budu teška.

VL
AV
Avimm
07:07 22.05.2021.

HDZeovi ,,doktorati,Tudmanovi ing.saobracaja koji postaju ,,generali,,

VL
DI
dijalektičar
16:06 21.05.2021.

Puljak ima ideja o jednakosti građana,a Mihanović miriše po ideologiji koja daje prednost svojoj stranci i svojim glasačima.

VL
PE
PetrusManus
13:08 21.05.2021.

Puljka optužujete da je piva Ustaške pisme, ma jel, triba je četničke pivat da van bude po voji.

VL
OB
obican
15:39 21.05.2021.

Gradani Splita, imate drugi krug. Koga god izaberete, birate za slijedece 4 godine

VL
SC
Serious_Callers_Only
15:42 21.05.2021.

Di je Ankica? Ankice ja napiši da su ceste u mejašima prva liga i da je tvoj hdzovac komad čo'ika.

VL
TR
tratincica68
14:14 21.05.2021.

Vice papa.nema ti nista od pobjede.

VL
FM
fmihoci1
17:13 21.05.2021.

---- lingvistički zaključak doktoriranja iz VICA --- __ vice dravski pomorac, citat, samo jedan od bezbrojnih: ... "teorijska paradigma rasta trajnog propusnosti izazvala je operativna, društvena i ekološka zabrinutost .." __ __ mentorica dravskopomorska vicina, citati: ... "kako bi dobilii bod iz “dolaska” na nastavu, do sljedećeg ponedjeljak (25.05.) ..", "tj. ocjene iz oba kolokvija moraju biti pozitivni" , "prsustvo nastavi" , "datumi kolokvija unaprijed su utvršeni" , "promjena moguća u dogovoru studenata s predmetni nastavnicima" __ --- FASCINANTNO je PODUDARANJE "STILA" i "PISMENOSTI" - mentorice i doktoranta ---

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.