Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJMASOVNIJI PROSVJED DOSAD
Povratak na članak

Na ulice Hong Konga izišao svaki četvrti stanovnik – njih 1,7 milijuna!

Policija prosvjednike već danima “drži na nišanu”

Komentari 11

MO
modovisisajteMaraschino
19:23 18.08.2019.

kod nas svaki četvrti po fejsu, birtiji i kladionici prosvjeduje

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
22:09 18.08.2019.

Puna podrška narodu Hong Konga u borbi za svoja prava i protiv crvene bande, NIKAD NEMOJTE ODUSTATI!!!

VL
ZO
Zooltan
07:22 19.08.2019.

Puna podrška Kini da uvede red u Hong Kongu i protestante izgura u more. Ovakav neredi i blokadu ne treba dugo trpiti. Sad je neizvjesno i naručivati bilo kakvu robu preko eBaya iz Hong Konga.

VL
Avatar nekakav
nekakav
06:57 19.08.2019.

kinezi objavili popis vođa prosvjeda. jedan od četvorice je gazda najveće medijske kuće u hong kongu. onaj isti koji se sastaje sa američkim diplomatima. kad kinez napravi listu, sustav jako brzo djeluje. a zašto naši mediji ne objave neku vijest o prosvjedima u brazilu, protiv novog predsjednika? 46 milijuna je u štrajku.... zašto nema vijesti o prosvjedima u hondurasu, opet radi predsjednika.. i 'sporazuma' sa amerikancima? zašto vi mediji to skrivate? mislite da ako ne objavite, da se nešto nije dogodilo? kinez će i ovo srediti, pa nije on od jučer.. narudžbe u hong kongu padaju treći mjesec zaredom, burza se ljulja, turizam šepa, a najbitniji sektor, nekretninski, pada... ako znamo da pola trgovine hong kong ostvari sa kontinentalnom kinom... bit će vesela jesen.

VL
ZO
Zooltan
07:18 19.08.2019.

Na ulicisu samo bitange , neradnici, ološ, beskučnici koji nebi živjeli od svog rada i kriminalci sa arkada koji bi željeli ostati na slobodi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.