Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upozorenje HAK-a

Na tri sata zatvara se dionica autoceste A4 između čvora Goričan i GP Letenye II

Autocesta
Dino Stanin/PIXSELL
14.02.2020.
u 07:45

Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama. Zastoji su mogući na dionicama cesta na kojima su u tijeku radovi

Od 12,30 do 15,30 sati bit će zatvorena dionica autoceste A4 Goričan-Zagreb između čvora Goričan i međunarodnog graničnog prijelaza Goričan-Letenye II, izvijestio je u petak Hrvatski autoklub (HAK). U većem su dijelu zemlje kolnici mokri i skliski, a ponegdje ima i magle.

Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama. Zastoji su mogući na dionicama cesta na kojima su u tijeku radovi.

Na Zagrebačkoj obilaznici - čvor Jankomir na A3, zona ispod zapadnog nadvožnjaka Jankomir, na glavnoj trasi autoceste A3 (u smjeru čvora Lučko i graničnog prijelaza Bregana) promet se u oba smjera vodi samo jednim trakom, uz ograničenje brzine od 80 km/h.

Zatvoren je izlazni krak na čvoru Jankomir iz smjera Krapine sa A2 prema gradu Zagrebu zbog čega je promet preusmjeren obilazno preko nadvožnjaka Rakitje.

Zbog loših vremenskih uvijeta u prekidu je katamaranska linija Mali Lošinj-Cres-Rijeka.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije