Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ratrak

Na Sljemenu izgorjelo snježno vozilo: Uzrok požara nije poznat, materijalna šteta je velika

Izgorio ratrak na Sljemenu
Foto: HULJS SKI/Nino Stančić Vidrač
1/4
19.03.2021.
u 08:49

Požar na Sljemenu jutros su gasili vatrogasci JVP-a Zagreb koji su dojavu dobili u 6.10 sati te su na intervenciju poslali jedno navalno vozilo

Danas u rano jutro na Sljemenu je potpuno izgorjelo snježno vozilo, točnije ratrak. Intervenirali su vatrogasci i policija, a uzrok požara još uvijek se utvrđuje. 

Kako nam je ispričao Nino Stančić Vidrač iz HULJS SKI-a, jutros u 7 sati, kada je stigao na Sljeme, požar na ratraku već je bio ugašen. Istaknuo je izniman značaj vozila za sve posjetitelje Sljemena. 

– Za Sljeme je to veliki gubitak, naveo je objasnivši kako je ratrak koji je jutros izgorio jedan od dva vozila s većim vitlom. Sljeme će, dakle, sada ostati samo na jednom takvom vozilu. 

Vozilo koje je izgorjelo jest model PistenBully 600, čija cijena može dosegnuti i više od dvije stotine tisuća eura.  

VIDEO Izgorio ratrak na Sljemenu (HULJS SKI/Nino Stančić Vidrač)

Ratrak se inače koristi za gotovo sve aktivnosti potrebne na snježnom vrhu – razgrtanje snijega, ravnanje staza, prevoženje teških predmeta i slično. 

Požar na Sljemenu jutros su gasili vatrogasci JVP Zagreb koji su dojavu dobili u 6.10 sati te su na intervenciju poslali jedno navalno vozilo. Požar je gasilo šest vatrogasca. Dojavu o požaru zaprimila je i PU zagrebačka jutros u 6.15 sati. Očevid je trenutno u tijeku i još uvijek se utvrđuje uzrok požara

 

Ključne riječi

Komentara 6

PO
poluprovokator
09:33 19.03.2021.

Na svim pravim skijalistima vlasnik/upravitelj skijalistem ima rjesene garaze za ratrake jer su svjesni o kako se vrijednoj i vaznoj opremi radi. Ovo sve na Sljemenu izgleda kao "slucajno skijaliste". Nivi ratraci stoje vani "na izvol'te". Mi Zagrepcani ih platili pa ih bas briga jer ih dozivljavaju ko da su drzavni. Sramota!

SJ
Sve je uzalud
10:35 19.03.2021.

.....sve će biti više paljevine Holdingove imovine poslije Bandića........

Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
11:25 19.03.2021.

Vjerojatno namjerno zapaljeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije