Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STOŽER IMA NOVA PRAVILA
Povratak na članak

Na slavonsku svadbu samo uža obitelj, nove mjere i za koncerte

Niža cijena testiranja, s dvije sekvence genoma 501 kunu, s tri sekvence 698 kuna.

Komentari 7

DU
Deleted user
21:13 20.07.2020.

A što natežete ljude.Dok nekom ne pukne film

VL
MA
Marsal
21:02 20.07.2020.

Slavonska svadba traje najmanje 3 dana,najmanje 200 gostiju. Minimum 2% poginulih zbog upotrebe,topovskih udara,lovackih pusaka,koje-kakvih zaostalih automata iz domovinskog rata itd itd..A korona,ma daj pa to se rijesava rakijom,slaninom,cvarcima i kulenom Svasta

VL
DH
dalibor.hren
20:02 20.07.2020.

Je li neko tijelo donijelo Odluku ili su to i dalje neobvezujuće preporuke stožera?

VL
DU
Deleted user
20:02 20.07.2020.

Jel mjere vrijede samo za "slavonsku" svadbu....Ovi iz stožera nisu baš oštroumni, dapače....

VL
PE
penelopea025
20:40 20.07.2020.

Pa od cega misle zivjeti ovi, od farmakomafije i od testova i cijepiva? Bas sada citam raport celnika turizma kod nas ovdje u CH, sve krcato vele ljudi, 100% sve puno turista, vele, hoteli puni, i sve vec rezervisano, jednidni odu drugi dodju. Nikad bolja sezona muahahaha, kod nas nasrcu kao ludi turisti. Nego od cega ce zivjeti drzava, od stozerasa, od testova i od cijepiva? Pa vama uopce ne trebaju ni testovi ni cijepiva, niti ste se vi smjeli zatvarati na tako malecki broj pacijenata, u odnosu na druge zemlje. Ovi su usmrtili ekonomiju u zemlji, sa vec ionako drzavom zaduzenom do guse, i mastaju da ce im miliarde pasti s neba, da ce im tudji porezni obveznici dati svoje novce? Samo ne znam koji, valjda oni nezaposleni i gladni gradjani sirom Pariza sto marsiraju raskrvavljenih glava vise od godinu dana po zemlji? Ajte vi u ludnicu, posto vas ni tamo uskoro nece primiti. Sta imas paradirati po svaki dan po zemlji, pa ludi iz ludnice su naucili napamet vise te tri mjere o distanci i pranju ruku, aj mars jebote, nece ljudi u logoru zivjeti s vama, kome se cuci u logoru neka cuci, a ostali imaju pravo na slobodu kretanja u svojoj zemlji, necete im vi zabraniti, olosi sram vas moze biti.

VL
KI
kiseli
06:37 21.07.2020.

Super, imam samo sestru. Budemo držali razmak.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.