Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u egiptu

Na školski autobus naletio vlak, poginulo najmanje 47 djece

nesreća egipat (1)
Reuters/PIXSELL
17.11.2012.
u 08:59

Dječica su bila u dobi od četiri do šest godina. Ministar prometa odmah je podnio ostavku

Učenici jedne egipatske škole, njih najmanje 47,  poginuli su kada je na njihov autobus naletio vlak u pokrajini Assyhut oko 300 kilometara od Kaira, izvijestile su tamošnje agencije, a prenosi Reuters. Riječ je o dječici u dobi od četiri do osam godina. 

Prema nekim podacima, u teškoj nesreći život je izgubilo 49 osoba, od kojih je dvoje odraslih. Navodno je još 18-ero djece ozlijeđeno. Autobus se od siline udarca prepolovio na pola. Prema nekim informacijama, do nesreće je došlo jer rampa nije bila spuštena. 

Nesreća se dogodila u gradu Manfalut.  U tijeku je istraga koja će utvrditi kako je došlo do nesreće. Tamošnji ministar pormeta odmah je podnio ostavku. 

Komentara 1

OL
olovka
09:35 17.11.2012.

Drzava nema ? Pa treba samo ogoliti Sanadere i sve ostale koji su odnijeli od drzave zadnjih 20 godina i njih staviti u jedan takav autobus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije