Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvije osobe ozlijeđene

Krvavi pokolj u Hercegovini: Na zabavi kalašnjikovom ubijeno dvoje ljudi, među njima i poznati poduzetnik

U pucnjavi u Grudama ubijeno dvoje ljudi
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
1/10
04.08.2022.
u 09:52

U krvavom pohodu nakon svađe u lokalnom kafiću kalašnjikovom su ubijena dva muškarca, a dvije osobe teško su ozlijeđene

U noći sa srijede na četvrtak, oko dva sata, dva su muškarca ubijena u pucnjavi u Gorici. Jedna je osoba teže, a jedna lakše ozlijeđena.

Na tradicionalnoj seoskoj zabavi u povodu proslave sv. Stjepana u župi Gorica Sovići muškarac je iz kalašnjikova pucao po masi ljudi koja se nalazila ispred kafića, piše Grude.com.

Kako javlja Hercegovina.info, u napadu su ubijeni Mate Grizelj (34) i Velimir Bušić (60), poznati poduzetnik iz Gruda, a jednoj teško ozlijeđenoj osobi amputirana je noga u SKB-u Mostar.

Navodno je do pucnjave došlo nakon svađe u kafiću Zmaj. Počinitelj je nakon toga otišao po automatsku pušku kalašnjikov te pucao na više osoba. Dva muškarca na mjestu su preminula, a ozlijeđene su još dvije osobe. 

‘Dana 4. kolovoza 2022. godine oko 2 sata u mjestu Gorica, Stubli, općina Grude, prilikom obilježavanja svečanosti dana patrona župe, nakon kratke prepirke došlo je do pucnjave u kojoj su smrtno stradale dvije osobe, a dvije su ranjene. Policija je izašla na mjesto događaja gdje je s dežurnim tužiteljem obavljen očevid i druge potrebne radnje radi utvrđivanja okolnosti predmetnog događaja. Naložit će se obdukcija smrtno stradalih i poduzeti sve druge radnje kako bi se procesuiralo počinitelja kaznenog djela ubojstva i nedopuštenog držanja oružja ili eksplozivnih tvari‘, potvrdila je za portal Hercegovina.info Petrunjela Matijević, glasnogovornica županijskog tužiteljstva Zapadnohercegovačke županije .

Video: Strašan požar u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar tarana
tarana
10:37 04.08.2022.

Kakva je balkanska zabava bez pucnjave i mrtvih!?

ZE
zeky
10:52 04.08.2022.

Alkohol radi svoje i još kad trebaju ićii spavati, svađaju se, najmanje što im dođe na pamet je kalašnjikov, razlika je samo je li ga netko ima ili nema i još nezakonito.

AV
avangero
10:43 04.08.2022.

Kome je poznat poduzetnik?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije