Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz crtića u stvarnost
Povratak na članak

Na Ruđeru traže mjesto za statuu 
profesora Baltazara

Iako se šuškalo da bi profesor mogao na mjesto na kojem je nekad stajao Teslin kip, u IRB-u kažu da tamo nema prostora

Komentari 4

AN
angel7
20:23 12.03.2015.

Bilo bi jos ljepse da je clanak izasao u doba kada je i statua izradena i na koji nacin... jer puno je truda ulozeno u nju u kratkom vremenu. Bolje ista nego nista.

VL
VE
velikazmija
20:24 24.02.2015.

pa nek ramljakica nađe misto i za titu - tito ruđer baltazar -

VL
DE
demokršćanin
21:05 24.02.2015.

Kada će se spomenik N.Tesle vratiti na svoje pravo mjesto?Posuđeni spomenik trebao bi se vratiti na prostor IRB-a gdje je bio ranije.Čini se da se spomenik ne može vratiti radi toga da bi etnobiznismen Pupovac mogao na njega polagati cvjetnee buketiće kada mu u posjete dođu njegovi šefovi onkraj Dunava.

VL
VR
Vojislav_Radakovic
18:28 24.02.2015.

To je umjesto Tesle? Ovo je tako anegdotski, da to nije normalno...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.