Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Temeljita provjera

Na Rakarovu računalu pronašli samo videoigre

Marko Rakar
Jurica Galoić/Pixsell
14.04.2010.
u 16:44

Kao što sam i očekivao, policija nije ništa pronašla, vratili su mi svu opremu i sada stvarno više nema razloga da dolazim u policiju – objasnio je Rakar.

Posljednji dio računalne opreme Marka Rakara pretražen je danas u sjedištu kriminalističke policije u Heinzelovoj i nije pronađeno - ništa. Konkretnije, s prijenosnog hard diska policija je eventualno mogla skinuti računalne igre Rakarova sina.

– Ja sam potpuno nezanimljiv. Na ovom prijenosnom disku mogu pronaći samo backup za svoj notebook i sinove igrice – rekao je nekoliko trenutaka prije 9 sati kada je zajedno s odvjetnikom Marom Mihočevićem imao “dogovor” s policijom. Tri i pol sata kasnije i nakon pretrage pola terabajta podataka Rakar je išetao iz policije u Heinzelovoj i potvrdio kako je za sada njegova muka gotova.

– Kao što sam i očekivao policija nije ništa pronašla, vratili su mi svu opremu i sada stvarno više nema razloga da dolazim u policiju – objasnio je. Objasnio je kako mu je žao što je sam 4. travnja ušetao u Ravnateljstvo policije želeći razjasniti svoju “povezanost” s objavom Registra branitelja, ali smatra da situacija ne bi bila drugačija da se nije sam “predao”.

 – Učinio sam to zbog sigurnosti svoje obitelj i vlastite sigurnosti, i danas bih učinio isto – rekao je i naglasio kako su policajci prema njemu bili iznimno korektni te očekuje da će se policija što prije očitovati o njegovu “slučaju”. Ovisno o tome razmislit će o podizanju tužbe – objasnio je odvjetnik.

Komentara 8

BL
bljesak
18:29 23.04.2010.

Ma da poštenjačina,a radio za Josipoviča.

OB
-obrisani-
17:08 14.04.2010.

Pa jesu li se igrali? A u stvari, kaj če im igrice. Sav ovaj ADEZENJARSKI cirkus je igrica.

OB
-obrisani-
17:01 14.04.2010.

Špijunčina jednostavno nema srama pri zlopotrebi policije koju sve više pretvara u miliciju, ali ne SFRJ, nego SSSR-a. Nastavili ovako, Policiju RH pretvorit će na kraju i u Miliciju krajine......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije