Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provokacija za ruskoga predsjednika
Povratak na članak

Na Putinov rođendan uhićeno najmanje 270 prosvjednika

Okupljanja su održana u 80 gradova - od krajnjeg istoka zemlje do Baltika, no najveća prosvjedna povorka organizirana je u Sankt Peterburgu, drugome po veličini gradu u zemlji.

Komentari 4

Avatar abcd
abcd
11:30 08.10.2017.

Samo tamburaj Soroseve placenike.

VL
LA
Laufer
11:44 08.10.2017.

Što nas se tiče Rusija? Velika si pamet. Kad velike sile kihnu mi dobijemo upalu pluća. Naši političari su samo vazali gazda iz vana i prosvjedi protiv njih su samo zabava za glupake.

VL
SD
sdpesticid
21:54 08.10.2017.

svuda se mora dobiti odobrenje policije za nekakav javni skup. ako je zabranjen, onda je zabranjen. u čemu je problem ?

VL
DU
Deleted user
10:02 08.10.2017.

Jesenti milu bigulicu, kaj nas briga za Rusiju i njezina "cara" Volođu! A što je s našim Putinima svih političkih boja i nijansi?! Kad ćemo mi već jednom izići na ulice i glasno izraziti što mislimo o tim notornim probisvjetimaa te ih usrdno zamoliti da nas prestanu usrećivati svojom nazočnošću u politici u javnom životu? Kako bi llijepo i inspirativno ali i katarzično izgledalo kad bi "objekti" naših prosvjeda bila, na primjer, politička spadala ispražnjena od svakog sadržaja poput Stazić Neška, Grbin Pećka, Maras Goge, Glavašević Bokija, Vrdoljak Iveka, Josipović dr. Iveka, Pusić dr. Besnice, Mrak Taritašice Ančice, "grofa" Beus Richemberg Goge, Bandić Mikija , Pupovac dr, MIlojka, Pernar Iveka, Bulj Mireka i još, doslovce stotina njima sličnih onečišćivača hrvatskoga političkog prostora! Hoće li ikada svanuti taj dan, o hoće li?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.