Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slab odaziv
Povratak na članak

Na prvi referendum u Hrvatskoj izašlo svega 11 posto građana

Načelnica uzvraća da iza svega stoji interesno povezana skupina od šest od 11 općinskih vijećnika, na čelu s predsjednikom OV-a Lesjakom, a da je "siva eminencija" nezavisni Miroslav Peršić

Komentari 4

DA
darko9
12:59 27.02.2011.

eto i tu lesar podržava one koji kradu i netransparentno troše novac

VL
Avatar kos
kos
13:00 27.02.2011.

Kako nemože da shvati,,,ljudima je dosta svih pol.stranaka i gubljenje vremena po glasačkim mjestima,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, napokon su shvatili (ljudi)

VL
OG
Oger
16:33 27.02.2011.

kos, gospodja i gosp. Hrvat ne mogu nikako shvatiti da samo oni sami mogu nesto promijeniti, a ne pol.stranke i njihovi vodje. Nisu izasli na glasovanje - sami krivi - nek i dalje imaju to sto imaju.

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:20 28.02.2011.

i sad neka sdp krene rušit bandića... jako loše iskustvo svim oporbama i onima koji nemaju de facto vlast.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.