Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatan pothvat

Na portalu poznatom po internetskim montažama hit dana – pljačka hrvatske policije

pljačka policije
Foto: 9Gag
04.04.2016.
u 19:42

'Svaka zemlja ima svoje kriminalce, hrvatski kriminalci imaju svoju zemlju' te 'Pravi pokazatelj sposobnosti policije i maštovitosti lopova' samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod fotografije koja opisuje nevjerojatnu pljačku hrvatske policije.

Pljačka policijske postaje u Heinzlovoj ulici postala je pravi hit na Internetu. Naime, na portalu poznatom po internetskim montažama hit dana je upravo pljačka tijekom koje je iz ureda načelnika Željka Dolačkog ukradeno 280 tisuća eura i dva kilograma zlata

"Svaka zemlja ima svoje kriminalce, hrvatski kriminalci imaju svoju zemlju" te "Pravi pokazatelj sposobnosti policije i maštovitosti lopova" samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod fotografije koja opisuje nevjerojatnu pljačku hrvatske policije. 

>>Lopovi iz ureda policijskog načelnika u Heinzelovoj ukrali 280.000 eura i dva kg zlata

Komentara 12

CR
cronada
20:43 04.04.2016.

To je netko od sefova - i pomocnika"pospremio" pa kvazi netko je ukrao, price za malu djecu😃😃😃

OS
osica
22:18 04.04.2016.

"A možda je netko uzeo otpremninu" ?

SZ
slaven.zadravec
22:43 04.04.2016.

Ta pljačka je velika sramota za našu policiju. Teško se oteti dojmu da je posrijedi klasičan - Inside job.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije