Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sindikat traži smjene

Lopovi iz ureda policijskog načelnika u Heinzelovoj ukrali 280.000 eura i dva kg zlata

policija u heinzelovoj
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/7
04.04.2016.
u 14:47

Navodno su u ured na drugom katu ušli preko vanjskih požarnih stuba

Nepoznati lopovi provalili su jučer navečer u zgradu MUP-a u Heinzlovoj ulici, a neslužbeno se doznaje da je meta lopova bio Ured načelnika službe organiziranog kriminala Željka Dolačkog.

Zagrebačka policija potvrdila je da je tijekom vikenda provaljeno u prostorije središta policije u Heinzelovoj ulici. Više od toga zasad nisu mogli reći jer, kako kažu, očevid je u tijeku, a istragu je preuzelo Ravnateljstvo policije i DORH.

Prema pisanju 24 sata lopovi su ukrali 280.000 eura i dva kilograma zlata iz sefa, a navodno su u ured na drugom katu ušli preko vanjskih požarnih stuba.

S obzirom na to da je provaljeno u zgradu policije, moguće je da je riječ o nekom insajderskom poslu jer je gotovo nevjerojatno da se središte policije, koje ima i kamere, a i službenike, nađe na meti lopova.

>> Holding nam šalje letak sa savjetima za sprečavanje provala

Komentara 245

RA
rastamanaman
11:33 04.04.2016.

otkud načelniku policije 280 tisuća eura u uredu?

DU
Deleted user
12:32 04.04.2016.

Jesu li zvali policiju?

Avatar Nomi
Nomi
11:27 04.04.2016.

Gledam je l' članak od 1 aprila... nije. A na više razina zvuči kao loša šala. Prvo da je takva količina novca i zlata kod načelnika, a drugo da su lopovi to ukrali u MUP-u. Svašta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije