Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATAN SLUČAJ

Na pola leta preko Atlantika vratio avion u SAD zbog – neispravnog toaleta

Delta avion
Foto: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL
1/3
16.08.2018.
u 11:30

Delta Flight 412 poletio je iz New Yorka u 21.15  i trebao je stići na jug Francuske oko 10.30 sati po lokalnom vremenu, a predviđeno trajanje leta bilo je nešto više od sedam sati

Andy Cohen, poznati radijski voditelj, bio je među nezadovoljnim putnicima koji su proveli sedam sati na letu aviokompanije Delta i vratili se natrag u zračnu luku s koje su poletjeli nakon što je putnik razbio WC. Pilot se odlučio vratiti na JFK, iako se avion nalazio na gotovo pola puta prema Francuskoj, konačnoj destinaciji, prenosi DailyMail

Delta Flight 412 poletio je iz New Yorka u 21.15  i trebao je stići na jug Francuske oko 10.30 sati po lokalnom vremenu, a predviđeno trajanje leta bilo je nešto više od sedam sati.

Umjesto toga, avion se okrenuo natrag preko Atlantika te se nakon 3,5 sata leta vratio u JFK u 4.51, 20 minuta kasnije nego što bi tlo dotaknuo u Francuskoj da je nastavio put prema Europi. 

Ukupno su proveli 7 sati i 31 minutu na povratnom letu. Razlog zbog kojeg je pilot odlučio vratiti avion prilično je nevjerojatan. Naime, ova zrakoplovna tvrtka ima više zaposlenika u SAD-u koji popravljaju tehničke stvari u avionima, nego u Francuskoj ili bilo gdje drugdje.

Foto: screenshot/instagram

Iz Delte su poručili kako su svi zahodi bili prilično neuredni i gotovo ih nije bilo moguće koristiti. 

– Delta se ispričava našim klijentima zbog neugodnosti tijekom leta 412 u Nicu koji se vratio na međunarodnu zračnu luku John F. Kennedy nakon što je posada shvatila da su toaleti neispravni. Klijenti su premješteni na alternativni let uz ispriku zbog prekida putovanja – poručuje iz ove aviokompanije. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar nekakav
nekakav
11:40 16.08.2018.

i ja sam vratio veš mašinu, jer nije dobro prala košulje... tako je i ovaj, 'vratio' avion... svašta naslov sugerira...

NE
Nepokolebljiv
12:35 16.08.2018.

Tupavi razmazeni Ameri! Takav problemcic Balkanistanci rjese primjenjenim inzinjerstvom iz iskustva struke:Izreze rupu u podu pa tko treba “toalette” napikne riticu i okolinu na rupu. Vakuum bu mapravil sve ostalo, putnik nebu trebal ni tiskati, bu izvukel “posiljku” , hoemeroide, polipe iz debelog crevca a moguce i gebis ak lepilo za gebu ne drzi kak treba. Strah me i pomisliti kak bi se provela dama s silikonima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije