Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapljena na autocesti

Vozač i suvozačica 'pali' sa 163 kilograma marihuane

marihuana
Ivica Galovic/PIXSELL
25.06.2017.
u 13:30

Kamionom je upravljao 28-godišnjak, s kojim se nalazila 43-godišnja suvozačica

Dvoje hrvatskih državljana uhićeno je zbog sumnje u kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Službenici Policijske uprave brodsko-posavske u petak su u zajedničkoj akciji s kolegama iz PU vukovarsko-srijemske i carinskim službenicima Mobilne jedinice Osijek prilikom kontrole teretnog vozila hrvatske registracije na odmrištu Sredanci na autocesti Bregana-Lipovac nedaleko od Slavonskog Broda pronašli nekoliko desetaka paketa sa sadržajem biljne tvari.

Kamionom je upravljao 28-godišnjak, s kojim se nalazila 43-godišnja suvozačica. Detaljnom pretragom vozila i poluprikolice pronađeno je više od 163 kilograma marihuane. Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar davcro
davcro
17:26 25.06.2017.

to treba legalizirati

JU
jurajuric116
18:30 25.06.2017.

i dobro da su pali. droga je droga. nema lakih i teških. samo ih lovite, da mi je na vlast na mjesec dana samo sve bi pipe pozatvaral. nebi ostal gram ničega na ulici za kupiti.

DO
domljani
08:17 26.06.2017.

Očito nisu platili 10% zna se kome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije